ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπέκυψε 76χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Κάλαθο (φώτο)

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Τροχαίο Κάλαθο

Υπέ­κυ­ψε πριν από μισή ώρα πε­ρί­που στο Γε­νι­κό Νο­σο­κο­μείο Ρόδου όπου νο­ση­λευό­ταν η Ανθή Χα­τζη­πα­να­γιώ­του του Παύ­λου, που γεν­νή­θη­κε το 1938 και διέ­με­νε στην Μα­νώ­να.

Η άτυχη γυ­ναί­κα ενε­πλά­κη μαζί με τον σύ­ζυ­γο της, που ομοί­ως τραυ­μα­τί­στη­κε, σε τρο­χαίο ατύ­χη­μα που συ­νέ­βη σή­με­ρα το πρωί στην Κά­λα­θο.

Το αυ­το­κί­νη­το στο οποίο επέ­βαι­ναν συ­γκρού­στη­κε συ­γκε­κρι­μέ­να πλα­γιο­με­τω­πι­κά με αγρο­τι­κό που με­τέ­φε­ρε καρ­πού­ζια.

Ση­μειώ­νε­ται ότι η άτυχη γυ­ναί­κα απε­γκλω­βί­στη­κε από το όχημα με τη συν­δρο­μή της Πυ­ρο­σβε­στι­κής.

Προ­α­νά­κρι­ση διε­νερ­γεί το Τμήμα Τρο­χαί­ας Ρόδου.

Στο δελ­τίο τύπου που εξέ­δω­σε η ΕΛΑΣ ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

07-08-2014/10.00 Ρόδος

Κα­τό­πιν πλα­γιο­με­τω­πι­κής σύ­γκρου­σης Ι.Χ.Ε. αυτ-το οδη­γού­με­νο από 75χρονο ημε­δα­πό και συ­νε­πι­βά­τι­δα την76χρονη σύ­ζυ­γό του, συ­γκρού­σθη­κε με Ι.Χ.Φ. αυτ-το οδη­γού­με­νο από 56χρονο ημε­δα­πό, με απο­τέ­λε­σμα τον τραυ­μα­τι­σμό του οδη­γού & συ­νο­δη­γού του πρώ­του οχή­μα­τος και τη δια­κο­μι­δή τους στο Γ. Ν. Ρόδου όπου την 14:30΄ ώρα η συ­νο­δη­γός αυτού απε­βί­ω­σε.

Φώτο ΣΙΕΧ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.