Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση του Συλλόγου Σκλήρυνσης κατά πλάκας για τον θάνατο της Κικής Τσακίρη

Τσακίρη Κική

Ο Σύλλογος Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Νοτίου Αιγαίου, τα μέλη, το διοικητικό συμβούλιο, εκφράζουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια για τον Θάνατο της αγαπημένης μας Κικής Τσακίρη.
Ο Θάνατος της μας έχει συγκλονίσει όλους.

Η Κική με περίσσιο τσαμπουκά ανοίγε δρόμους.
Ήταν οικονομολόγος, με σπουδές στην Φρανκφούρτη, εξειδικευμένη στα θέματα του Κοινωνικού Ταμείου της Ε.Ε. Η ίδια ξεκίνησε τις εφαρμογές του Κοινωνικού Ταμείου της Ε.Ε. στο Νότιο Αιγαίο. Ήταν η γυναίκα που δίδαξε σε όλα τα άλλα στελέχη τί είναι το Κοινωνικό Ταμείο, η «βοήθεια στο σπίτι», η κοινωνική βοήθεια, τα ΚΔΑΠ, τα ΚΑΠΗ.

Καλό Ταξίδι Κική

Κωνσταντίνος Θανόπουλος

Πρόεδρος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.