Τοπικές Ειδήσεις

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Έλληνας κατηγορούμενος στην υπόθεση Τοπαλούδη

Πριν λίγα λεπτά ενημερώθηκαν παράγοντες της δίκης ότι ο Ροδίτης κατηγορούμενος είναι αρνητικός σε Κορωνοϊό ενώ ακολουθούν κι άλλες εξετάσεις.

Στην ενημερωτική ιστοσελίδα parapolitika.gr δημοσιεύθηκε η ακόλουθη είδηση:

“Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Ροδίτης κατηγορούμενος στην υπόθεση Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος έχει εισαχθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ενώ έχουν ενημερωθεί και όσοι συμμετείχαν στη δίκη, έτσι ώστε να ακολουθηθεί η διαδικασία της ιχνηλάτησης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι θετικοί ή όχι στον ιό.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που διακοπεί η δίκη που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, στις 2 Ιουνίου οι δύο κατηγορούμενοι αποφυλακίζονται.”

Πηγή: parapolitika.gr/

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της “δημοκρατικής” οι δικηγόροι κ.κ. Στέλιος Κιουρτζής και Γιώργος Κυπραίος, συνήγοροι υπεράσπισης του 21χρονου συγκατηγορούμενου του Ελληνα κατηγορούμενου, δεν έχουν επίσημη ενημέρωση από την γραμματεία του δικαστηρίου. Ο πρώτος ενημερώθηκε ότι πράγματι ο 23χρονος νοσηλεύεται στο Θριάσιο με πυρετό πλην όμως δεν εχουν βγεί τα αποτελέσματα του τέστ για να διαπιστωθεί αν είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Σε κάθε περίπτωση παράγοντες της δίκης ανησυχούν και αναμένουν επίσημη ενημέρωση.

Το capital.gr δημοσιεύσε το ακόλουθο ρεπορτάζ:

Στο Θριάσιο νοσοκομείο ως ύποπτο κρούσμα για κορονοϊό μεταφέρθηκε χθες το βράδυ ο Ροδίτης κατηγορούμενος για την  δολοφονία της φοιτήτριας  Ελένης Τοπαλούδη.

Ο νεαρός κατηγορούμενος διαπιστώθηκε πως είχε πυρετό και μεταφέρθηκε από το Ψυχιατρείο όπου κρατείται αμέσως στο Θριάσιο , προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν το μοναδικό σύμπτωμα. Μέχρι δε να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα παραμένει σε ειδικό χώρο του νοσοκομείου.

“Κρυώνω”

Χθες πάντως στο δικαστήριο όπου απάντησε σε ερωτήσεις της εισαγγελέα της έδρας, ο κατηγορούμενος είπε ότι ειχε πυρετό και η εισαγγελέας τον προέτρεψε  “φαίνεται ότι τρέμεις , βάλε το μπουφάν σου αν κρυώνεις”.

Η είδηση πάντως προκαλεί μεγάλη ανησυχία τόσο για τις φυλακές (Ψυχιατρείο) όπου κρατείται, καθ΄πως μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα κρούσμα του ιού, όσο βέβαια και τους λοιπούς χώρους που κινήθηκε αυτές τις μέρες.

Το ethnos.gr δημοσιεύσε το ακόλουθο ρεπορτάζ:

Δίκη Τοπαλούδη: Στο Θριάσειο ο Ροδίτης ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού

Διαπιστώθηκε ότι είχε πυρετό και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο

Στο Θριάσειο νοσοκομείο ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού, βρίσκεται από χθες Τετάρτη ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε πυρετό και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό ήταν το μοναδικό σύμπτωμα. Ωστόσο, κατά τη χθεσινή του απολογία ενώπιον της εισαγγελέως, ο κατηγορούμενος είπε ότι είχε πυρετό και η εισαγγελέας του είχε απαντήσει: «φαίνεται ότι τρέμεις, βάλε το μπουφάν σου αν κρυώνεις».

Σημειώνεται, ότι μέχρι χθες ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος βρισκόταν στο Ψυχιατρείο των φυλακών, όπου μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα κρούσμα του ιού, γεγονός που εντείνει την ανησυχία. Αντίστοιχα, ανησυχία υπάρχει επιπλέον και για όσους ήρθαν Σε επαφή μαζί του κατά την επανέναρξη της δίκης την Δευτέρα 4 Μαίου, αλλά και την επόμενη ημέρα, που η διαδικασία διεξήχθει σε μια μικρή αίθουσα

Το CNN Greece δημοσιεύσε το ακόλουθο ρεπορτάζ:

Ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού έχει μεταφερθεί στο Θράσιο νοσοκομείο ο Ροδίτης που κατηγορείται πως δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Το newsbeast δημοσιεύσε το ακόλουθο ρεπορτάζ:

Ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού εξετάζεται ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε, με πυρετό, στο Θριάσιο νοσοκομείο χθες το βράδυ λίγη ώρα μετά την διακοπή της δίκης του που βρίσκεται, αυτές τις ημέρες, σε εξέλιξη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μοναδικό σύμπτωμα που είχε ο κατηγορούμενος ήταν ο πυρετός και αμέσως μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού ενώ μέχρι να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα παραμένει φρουρούμενος σε ειδικό χώρο του νοσοκομείου.

Ο νεαρός κατηγορούμενος είχε δηλώσει αδιάθετος κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία διέκοψε αργά το απόγευμα, με την εισαγγελέα να τον προτρέπει να βάλει το μπουφάν του. «Φαίνεται ότι τρέμεις , βάλε το μπουφάν σου αν κρυώνεις» του είπε η εισαγγελική λειτουργός την ώρα που τον καλούσε να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων για την αποτρόπαια δολοφονία.

Η είδηση προκαλεί ανησυχία στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού όπου ο νεαρός κρατείται καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα θετικό κρούσμα κορονοϊού στον ευαίσθητο χώρο των φυλακών.

Αναστάτωση έχει προκληθεί και σε όσους βρέθηκαν με τον νεαρό τις τελευταίες ημέρες, αστυνομικούς, δικαστές, δικηγόρους, δημοσιογράφους,  καθώς η δίκη ξεκίνησε και πάλι την περασμένη Δευτέρα μετά από διακοπή πολλών ημερών , λόγω της πανδημίας. Το δικαστήριο δίνει αγώνα δρόμου για να εκδώσει την απόφαση του πριν λήξει το 18μηνο της προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων με την ανησυχία να εντείνεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι τις δυο πρώτες ημέρες η δίκη διεξήχθη σε μια μικρή δικαστική αίθουσα και μόλις χθες η διαδικασία μεταφέρθηκε  στην μεγάλη αίθουσα Τελετών του Εφετείου.

Το athensmagazine.gr/ δημοσιεύσε το ακόλουθο ρεπορτάζ:

Έκτακτο – Συναγερμός στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη: Ύποπτος για κορωνοϊό ο Ροδίτης κατηγορούμενος

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα;

Συναγερμός υπάρχει στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τον φόνο της διακομίστηκε στο νοσοκομείο Θριάσιο, ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Η μεταγωγή του έγινε χθες (6/5) το βράδυ καθώς διαπιστώθηκε πως είχε πυρετό και μεταφέρθηκε από το Ψυχιατρείο όπου κρατείται αμέσως στο Θριάσιο, προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν το μοναδικό σύμπτωμα.

Μέχρι δε να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα παραμένει σε ειδικό χώρο του νοσοκομείου.Ο κατηγορούμενος χθες απαντώντας, είπε ότι ειχε πυρετό και η εισαγγελέας τον προέτρεψε «φαίνεται ότι τρέμεις, βάλε το μπουφάν σου αν κρυώνεις».

Η είδηση πάντως προκαλεί μεγάλη ανησυχία τόσο για τις φυλακές (Ψυχιατρείο) όπου κρατείται, καθ΄πως μέχρι σήμερα δεν εχει εντοπιστεί κανένα κρουσμα του ιού, όσο βέβαια και τους λοιπούς χώρους που κινήθηκε αυτές τις μέρες.

Τις δυο πρώτες μέρες άλλωστε επανέναρξης της δίκης , αυτή διεξήχθη σε μια μικρή αίθουσα ενώ χθές μεταφέρθηκε στη μεγάλη αίθουσα Τελετών του Εφετείου.

Η ανησυχία βέβαια αφορά τόσο τους αστυνομικούς που ήταν σε επαφή μαζί του όταν τον μετέφεραν , όσο βέβαια και όσους βρισκονταν στις αίθουσες, δικαστές, δικηγόρους, δημοσιογράφους κλπ.

Περισσότερα σε λίγο…

Το Πρώτο Θέμα δημοσίευσε το ακόλουθο ρεπορτάζ:

Ο 23χρονος Ροδίτης εμφάνισε πυρετό και έχει υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό – Παραμένει σε ειδικό χώρο του νοσοκομείου μέχρι να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα – Ανησυχία στους παρόντες στη δίκη

Στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας έχει μεταφερθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Πρόκειται για τον 23χρονο Ροδίτη, ο οποίος κατά τις ίδιες πληροφορίες, εμφάνισε πυρετό και έχει υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό. Η μεταφορά του στο νοσοκομείο έγινε χθες το βράδυ και μέχρι να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα του τέστ ο νεαρός κατηγορούμενος παραμένει σε ειδικό χώρο του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος έχει απολογηθεί στη δίκη που δικάζει την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Μάλιστα, τη δεύτερη ημέρα της απολογίας του και ενώ απαντούσε σε ερωτήσεις της εισαγγελέως της έδρας, ο 23χρονος ανέφερε πως νιώθει ότι έχει πυρετό ενώ και η ίδια η εισαγγελέας του είπε: «φαίνεται ότι τρέμεις , βάλε το μπουφάν σου αν κρυώνεις».

Πάντως κατά τη διάρκειαεπανέναρξης της δίκης είχαν τηρηθεί αυστηρά όλα τα μέτρα ενώ όλοι όσοι παρευρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα φορούσαν μάσκες προστασίας και τηρούσαν τις αποστάσεις. Μάλιστα η δίκη κατά τη τελευταία συνεδρίαση μεταφέρθηκε από τη μικρή αίθουσα του Πρωτοδικείου όπου διεξάγονταν μέχρι σήμερα και έγινε στην αίθουσα τελετών του Εφετείου της Αθήνας προκειμένου να υπάρχει άπλετος χώρος για την τήρηση ακόμη μεγαλύτερων αποστάσεων.

Το ενδεχόμενο πάντως ο 23χρονος κατηγορούμε νος προκαλεί ανησυχία στους εργαζόμενους στο ψυχιατρείο των φυλακών όπου κρατείται, σε αστυνομικούς που τον φρουρούσαν καθ΄όλη τη διάρκεια της δίκης και της μεταγωγής του σε αυτή και γενικότερα σε όλους όσοι ήταν παρόντες στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, δικαστές, ενόρκους, δικηγόρους, δημοσιογράφους, συγγενείς, κ.ά.

Το Newsit δημοσίευσε το ακόλουθο ρεπορτάζ:

Ο Ροδίτης που κατηγορείται πως δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη ελέγχεται για κορονοϊό. “Ανέβασε” υψηλό πυρετό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του έγινε τεστ. Παραμένει στο σημείο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού έχει μεταφερθεί στο Θράσιο νοσοκομείο ο Ροδίτης που κατηγορείται πως δολοφόνησε την φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη.

Ελένη Τοπαλούδη: Εγινε το τεστ στον Ροδίτη κατηγορούμενο και αναμένονται τα αποτελέσματα

Η μεταγωγή του έγινε χθες το βράδυ καθώς διαπιστώθηκε πως είχε πυρετό και μεταφέρθηκε από το Ψυχιατρείο, όπου κρατείται, αμέσως στο Θριάσιο, προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν το μοναδικό σύμπτωμα.

Μέχρι δε να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα παραμένει σε ειδικό χώρο του νοσοκομείου. Ο κατηγορούμενος χθες απαντώντας, είπε ότι είχε πυρετό και η εισαγγελέας τον προέτρεψε «φαίνεται ότι τρέμεις, βάλε το μπουφάν σου αν κρυώνεις».

Η είδηση πάντως προκαλεί μεγάλη ανησυχία τόσο για τις φυλακές (Ψυχιατρείο) όπου κρατείται, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα κρούσμα του ιού, όσο βέβαια και τους λοιπούς χώρους που κινήθηκε αυτές τις μέρες.

Τις δυο πρώτες μέρες άλλωστε επανέναρξης της δίκης, αυτή διεξήχθη σε μια μικρή αίθουσα ενώ χθες μεταφέρθηκε στη μεγάλη αίθουσα Τελετών του Εφετείου.

Η ανησυχία βέβαια αφορά τόσο τους αστυνομικούς που ήταν σε επαφή μαζί του όταν τον μετέφεραν, όσο βέβαια και όσους βρίσκονταν στις αίθουσες, δικαστές, δικηγόρους, δημοσιογράφους κλπ.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου