Τοπικές Ειδήσεις

Ο Αντώνης Κολιάδης με το Στράτο Καρίκη και τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ για τη Ρόδο

Μια δυνατή υποψηφιότητα που επιβεβαιώνει τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξης μας.

Ο Αντώνης Κολιάδης γεννήθηκε το 1980 στη Ρόδο και έχει καταγωγή από τον Αρχάγγελο . Είναι γιος του Θεοδόση Κολιάδη πρώην Δημάρχου Αρχαγγέλου. Είναι παντρεμένος με την Ρούλα Κλωναρίδου και πατέρας δύο παιδιών.

Σπούδασε οικονομικές επιστήμες και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο London Metropolitan University με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στις οικονομικές πολιτικές και διεθνείς σχέσεις στη Μεσόγειο, επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Διεθνές Τουριστικό Μanagement . Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έχει διατελέσει ακαδημαϊκός αντιπρόσωπος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στο London Metropolitan University.

Έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με αντικείμενο την αγροτική οικονομία και ανάπτυξη , τα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα και έχει συμμετάσχει σε ποικίλες δράσεις με στόχο την διασύνδεση του αγροτικού τομέα με τον τουρισμό . Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει εκπονήσει ποικίλες μελέτες για ένταξη επιχειρήσεων σε επιδοτούμενα προγράμματα και έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου .

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως στέλεχος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και σήμερα κατέχει τη θέση του γενικού διευθυντή σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού της Ρόδου .

Ο Αντώνης Κολιάδης είναι πολιτικοποιημένος από νεαρή ηλικία και διετέλεσε γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ενώ σήμερα είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ .

Η συμμετοχή του στην προσπάθεια της παράταξης μας αποτελεί μια επιβεβαίωση ότι η ΝΕΑ ΜΕΡΑ είναι μια ανοιχτή και δημοκρατική παράταξη με ανεξάρτητο και αυτοδιοικητικό χαρακτήρα.

Η επιλογή του να συστρατευθεί με το Στράτο Καρίκη βασίζεται στην πεποίθηση του ότι η εντιμότητα , η καθαρότητα και η συγκρότηση του επικεφαλής της παράταξης όπως επίσης και το πολύπλευρο και ρεαλιστικό του πρόγραμμα είναι η εγγύηση ότι η επόμενη μέρα θα βρεί τη Ρόδο στη θέση που της αξίζει , ως το διαμάντι της Μεσογείου .

Πιστεύει σε έναν σύγχρονο Δήμο που θα προσφέρει νέες υπηρεσίες στους πολίτες και θα λειτουργεί με διαφάνεια, πιστεύει στην αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων στις δημοτικές κοινότητες αλλά και στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών. Ένα νέο μοντέλο αυτοδιοίκησης με έμφαση στη δυναμική του συνόλου με άποψη και ανάδειξη της νησιωτικότητας της περιοχής μας και των απαιτήσεων της .

Σε δήλωση του , ο Αντώνης Κολιάδης αναφέρει:

‘’ Η Ρόδος χρειάζεται ανθρώπους με πρόγραμμα , ανθρώπους που δεν έχουν εξαρτήσεις, ανθρώπους καθαρούς. Θα είμαι υποψήφιος με το Στράτο Καρίκη και τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ γιατί ο Στράτος παρουσιάζει πραγματικές και ουσιαστικές προτάσεις για το Δήμο και τους πολίτες, προτάσεις με προοδευτικό πρόσημο.

Είναι ώρα να αλλάξει γενιά η Ρόδος, να βγουν μπροστά νέοι άνθρωποι. Διεκδικώ τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών με μοναδικά όπλα τις ιδέες , τις προτάσεις και τον ενθουσιασμό ενός νέου ανθρώπου που θέλει να προσφέρει στον τόπο του.’’

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου