ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μένει… Κρεμαστή ο Αντωνιάδης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Στο τι­μό­νι του Α.Ε.Σ.Π. Φοί­νι­κας θα συ­νε­χί­σει και την επό­με­νη σεζόν ο Νίκος Αντω­νιά­δης. Λένε ότι επι­τυ­χη­μέ­νη συ­ντα­γή δεν αλ­λά­ζει, κι έτσι η ρο­δί­τι­κη ομάδα θα ανα­νε­ώ­σει τη συ­νερ­γα­σία της με τον Εβρί­τη προ­πο­νη­τή, αφού υπάρ­χει ίδια φι­λο­σο­φία και πολύ καλή συ­νερ­γα­σία. Με το Νίκο Αντω­νιά­δη στον πάγκο του φέτος ο Α.Ε.Σ.Π. Φοί­νι­κας κα­τέ­κτη­σε τα πρω­τα­θλή­μα­τα αν­δρών και πα­γκο­ρα­σί­δων, ενώ πα­ράλ­λη­λα έχουν γίνει από το ρο­δί­τι­κο σω­μα­τείο, πολ­λές πα­ράλ­λη­λες εκ­δη­λώ­σεις και τουρ­νουά με σπου­δαί­ους προ­σκε­κλη­μέ­νους από το χώρο του βόλεϊ.

Πε­ρι­μέ­νει την… .Ε.Ο.ΠΕ.

Τις λε­πτο­μέ­ρειες για το πα­νελ­λή­νιο πρω­τά­θλη­μα των πα­γκο­ρα­σί­δων πε­ρι­μέ­νει ο Α.Ε.Σ.Π. Φοί­νι­κας. Η Ε.Ο.ΠΕ. σύ­ντο­μα θα ανα­κοι­νώ­σει τον τρόπο διε­ξα­γω­γής της πα­νελ­λή­νιας διορ­γά­νω­σης, στην οποία θα πάρει μέρος η πρω­τα­θλή­τρια ομάδα της Δω­δε­κα­νή­σου. Κατά πάσα πι­θα­νό­τη­τα, ο Φοί­νι­κας θα αντι­με­τω­πί­σει τον πρω­τα­θλη­τή Κυ­κλά­δων και εφό­σον νι­κή­σει θα πε­ρά­σει στην τε­λι­κή φάση. Οι άν­θρω­ποι του ρο­δί­τι­κου συλ­λό­γου πε­ρι­μέ­νουν την επί­ση­μη ανα­κοί­νω­ση της Ομο­σπον­δί­ας για να κα­τα­στρώ­σουν τα πλάνα τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.