Μαθητές της 2ας τάξης του Τμήματος Οικονομίας & Διοίκησης του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Ρόδου επισκέφθηκαν σήμερα το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το θεσμό και τις υπηρεσίες που αυτός προσφέρει.

Τους μαθητές υποδέχθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κος Κακλιός Ιωάννης, ο Διευθυντής κος Παπαδημήτρης Ιωάννης, ο προϊστάμενος του Τμήματος Εμποροβιομηχανικών & Επαγγελματοβιοτεχνικών Θεμάτων κος Κωνσταντίνου Ιωάννης, και ο Διευθυντής της ΔΕΤΑΠ, της αναπτυξιακής εταιρείας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κος Τρουλλάκος Γεώργιος. Οι μαθητές συνοδεύονταν από τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου κο Οικονόμο Νίκο και την καθηγήτρια κα Σακή Στέλλα.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν κυρίως για το ρόλο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και τις υπηρεσίες που αυτό προσφέρει στα μέλη του και αναλύθηκαν οι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη πριν την έναρξη μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας αλλά και στη συνέχεια. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε επίσης για νέες καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες καθώς και για θέματα εξωστρέφειας.
Τέλος, οι μαθητές διατύπωσαν απορίες και σχόλια σχετικά με την επιχειρηματική δραστηριότητα εν γένει και ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ