Ειδήσεις

Σε Πάρο και Αντίπαρο ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης

Την Πάρο και την Αντίπαρο επισκέφτηκε την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης του Συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.

Ο κ. Λεονταρίτης συνοδευόταν από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Κώστα Μπιζά, Γιάννη Καρασαντέ και Βαρβάρα Μανέτα.

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  κ. Λεονταρίτης,  μεταξύ άλλων ανέφερε:
« Μια σύγχρονη Περιφέρεια απόλυτα συνυφασμένη με τον τουρισμό και την εξωστρέφεια, τον πρωτογενή και τον τριτογενή τομέα, μια Περιφέρεια πύλη της Ελλάδας με τον υπόλοιπο κόσμο,  δεν μπορεί να πορεύεται χωρίς όραμα, χωρίς ταυτότητα, χωρίς μεσο-μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, χωρίς σαφείς στόχους.
Τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες χρειάζονται άμεσα αλλαγή.

Το Νότιο Αιγαίο θέλει δυνάμεις που να πιστεύουν πως μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα της ανάπτυξης.  
Χρειάζεται ανθρώπους με έμπνευση και νέες αντιλήψεις, κι όχι διαιώνιση του χθες.  Χρειάζεται μια νέα αρχή . 
Είναι προφανές ότι το αύριο του Νοτίου Αιγαίου  θα καθοριστεί από τις αποφάσεις που θα πάρουμε και από το έργο που θα γίνει τα επόμενα χρόνια »
 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου