Τοπικές Ειδήσεις

Αντώνης Καμπουράκης: Καλωσορίζω στο συνδυασμό «Με Δύναμη για τη Ρόδο», τον Γιάννη Αρφαρά

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Καλωσορίζω στο συνδυασμό «Με Δύναμη για τη Ρόδο», τον Γιάννη Αρφαρά. Ο Γιάννης είναι ένας καταξιωμένος φαρμακοποιός που έχει υπηρετήσει με αφοσίωση όλη την κοινωνία της Ρόδου. Με μια λαμπρή διαδρομή ακεραιότητας, ήθους, και προσφοράς στο συνάνθρωπο του, ο Γιάννης Αρφαράς επιβεβαιώνει πως όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου βγαίνουμε μπροστά για να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ρόδο που αξίζουμε. Μαζί θα βρούμε το «φάρμακο» που επουλώνει τις πληγές της αδιαφορίας και του παλιού κατεστημένου, για να κάνουμε με αγάπη τη Ρόδο μας και πάλι φωτεινή, με Δύναμη!»

 

Ο Γιάννης Αρφαράς ανέφερε τα εξής: «Κίνητρο μου είναι η αγάπη μου για δημιουργία και προσφορά στους συμπατριώτες μου Ροδίτες όλων των ηλικιών. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Με Δύναμη για τη Ρόδο» με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί έχει όραμα, όρεξη για δουλειά, αδιαμφισβήτητες ικανότητες και απέραντη αγάπη για τη Ρόδο μας».

 

Βιογραφικό

 

Ο Ιωάννης Αρφαράς του Γεωργίου γεννήθηκε στο Παραδείσι Ρόδου το 1951, είναι νυμφευμένος με την Σέβη Λυκοπάντη και έχουν τρία αγόρια. Είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Μπολόνια Ιταλίας και μιλάει Ιταλικά.

Διετέλεσε πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου επί σειρά ετών και εκπρόσωπος του στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο. Εργάσθηκε στη Ρόδο ως φαρμακοποιός επί 35 χρόνια και είναι πλέον συνταξιούχος.

Χρονικό θητείας στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου:

4 τριετίες (12 χρόνια) μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

3 τριετίες (9 χρόνια) Γραμματέας

3 τριετίες (9 χρόνια) Πρόεδρος και αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου