Τοπικές Ειδήσεις

Η Δωδεκανησιακή Μέλισσα συγχαίρει την Φωτεινή Παζαρτζή- Φλογαΐτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δωδεκανησιακής Μέλισσας με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Φωτεινή Παζαρτζή- Φλογαΐτη, εξέχον μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μας ως εκπρόσωπος της Καρπάθου, για την μεγάλη τιμή τόσο για εκείνη όσο και για την Ελλάδα, να εκλεγεί Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ.

Η νέα Πρόεδρος, είναι Καθηγήτρια του διεθνούς δικαίου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τυγχάνει θυγατέρα της επί σειράν ετών Προέδρου και Επιτίμου Προέδρου του Σωματείου μας, της αείμνηστης Μαίρης Παζαρτζή.

Ενώνουμε τις συγχαρητήριες ευχές μας, προς την αγαπητή μας Φωτεινή, της δηλώνουμε ότι είμαστε όλες μας υπερήφανες που την έχουμε συνεργάτιδα για την υλοποίηση του ιερού σκοπού της ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ και της ευχόμεθα καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου