Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήρια επιστολή του Κέντρου Υγείας Ρόδου προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου και το Κέντρο Υγείας Ρόδου, αισθάνονται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο Γεώργιο καθώς και τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Ευστρατίου Χρήστο για την σημαντική συμβολή τους στην παραχώρηση υπηρεσιακού οχήματος και οδηγού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από τον Αύγουστο 2021, προς εξυπηρέτηση των κατ΄οίκον εμβολιασμών συμπολιτών μας που δε δύναται να μετακινηθούν.

Τέτοιου είδους ενέργειες ευαισθησίας, εκτός του ότι μας κάνουν υπερήφανους, ταυτόχρονα αισθανόμαστε ότι αναγνωρίζεται από την κοινωνία η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουμε υπό άκρως αντίξοες συνθήκες, διότι η αντιμετώπιση του κορονοϊού είναι υπόθεση όλων μας.

 

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΥ ΡΟΔΟΥ                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤοΠΦΥ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                               ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου