Για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, ο Απόλλωνας Καλυθιών θα φιλοξενηθεί από τον Ποσειδώνα Καρπάθου, με το παιχνίδι να αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣΔ για το μεσημέρι του Σαββάτου.
Οι Καλυθενοί του Χρυσόστομου Χάσταλη βρίσκονται στην 3η θέση του πίνακα και θέλουν να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στη συλλογή τους, για να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή.
Φυσικά γνωρίζουν ότι η αναμέτρηση είναι πολύ επικίνδυνη, καθώς ο Ποσειδώνας παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρός και ανταγωνιστικός όταν αγωνίζεται στο γήπεδο Πηγαδίων, ωστόσο, είναι υποψιασμένοι οι Καλυθενοί και θεωρούν ότι έχουν την ποιότητα και την εμπειρία για να αποσπάσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Βέβαια ο νεαρός τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του, μεγάλη συγκέντρωση, προσοχή και αγωνιστική πειθαρχία από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, προκειμένου να μην δώσουν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι από την αναμέτρηση.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο Καλυθιών, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, ενώ η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει για την Κάρπαθο το πρωί του Σαββάτου, αεροπορικώς.
Εκτός από τον Μιχάλη Φυλακούρη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Χρυσόστομου Χάσταλη, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Κόβει την πίτα του
Σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νεκταρίου ο Απόλλωνας Καλυθιών θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ