Τοπικές Ειδήσεις

ΕΠΕΤΑΔ: Ερωτήματα σχετικά με την απομάκρυνση του βουλευτή και καθηγητή κ. Κόνσολα από το Υπ. Τουρισμού

Με αφορμή την αντικατάσταση του βουλευτή Δωδεκανήσου και καθηγητή κ. Κόνσολα από την θέση του υφυπουργου Τουρισμου κατα τον πρόσφατο ανασχηματισμό, η προεδρος της ΕΠΕΤΑΔ καθηγήτρια κυρια Τεσσα Δουλκερη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοινωση θέτοντας παράλληλα και κάποια ευλογα ερωτήματα:

Ανακοίνωση της ΕΠΕΤΑΔ:

Ο Τουρισμός και η Οικονομία  είναι δύο τομείς οι  οποίοι για το 2021 έχουν μία βαρύτητα και σπουδαιότητα  όχι μόνο στη χώρα μας αλλα και παγκοσμίως. Η οποιαδήποτε μετακίνηση και τοποθέτηση προσώπων στην ηγεσία του τουρισμού  γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια.

Επί σειρα ετών ο καθηγητής κ. Κόνσολας είχε την ευθύνη του Τουρισμού της Ν.Δ.   [γνώστης των θεμάτων] και τους τελευταίους μήνες είχε αναλάβει την ευθύνη του Τουρισμού ως Υφυπουργός. Εργάσθηκε με ζήλο, αποτελεσματικότητα, δυναμισμό και άφησε σημαντικό έργο. Επιπλέον έδινε το παρόν με επιτυχία στην ενημέρωση, στα ΜΜΕ και συνεργαζόταν άριστα με όλους τους φορείς του τουρισμού. Στις επιστημονικές εκδηλώσεις έδινε αντίστοιχα το παρόν. Το τελευταίο διάστημα η κοινή γνώμη τον βαθμολογούσε επίσης με άριστα.

ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Γιατι απομακρύνθηκε ένας βουλευτής  της Δωδεκανήσου από την Κυβέρνηση την κρίσιμη στιγμή  των Ελληνοτουρκικών Σχέσεων;

Γιατί απομακρύνθηκε ένας καθηγητής Παν/μίου με γνώσεις-εμπειρία για τον Τουρισμό;

Γιατί απομακρύνθηκε ένας Υφυπουργός που εργάζεται με επιτυχία, συλλογικά με άξιους-ες συνεργάτες-ιδες  στο Υπουργείο;

Γιατί απομακρύνθηκε ένας  πετυχημένος, ακούραστος, εργατικός, αποτελεσματικός Υφυπουργός;

ΕΥΛΟΓΑ  ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  ..που ζητούν απαντήσεις…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου