ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Royal Caribbean: Αθήνα και Ελληνικά νησιά στα προγράμματα κρουαζιέρας του 2026

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Άνοι­ξαν οι κρα­τή­σεις για τα προ­γράμ­μα­τα κρουα­ζιέ­ρας διάρ­κειας από 2 έως 14 δια­νυ­κτε­ρεύ­σε­ων που ανα­κοί­νω­σε η Royal Caribbean για το κα­λο­καί­ρι 2026, στα οποία πε­ρι­λαμ­βά­νο­νται ανα­χω­ρή­σεις από την Αθήνα, τη Βαρ­κε­λώ­νη, τη Ρώμη, τη Ρα­βέ­να και το Σα­ου­θάμ­πτον.

Στα προ­γράμ­μα­τα πε­ρι­λαμ­βά­νο­νται, με­τα­ξύ άλλων, προ­σεγ­γί­σεις σε Ελ­λη­νι­κά λι­μά­νια…

– Odyssey of the Seas | Από τη Ρώμη: Κρουα­ζιέ­ρα 7 έως 9 δια­νυ­κτε­ρεύ­σε­ων με προ­σεγ­γί­σεις σε Έφεσο, Νά­πο­λη, Μύ­κο­νο και Σα­ντο­ρί­νη.

– Explorer of the Seas | Από τη Ρα­βέ­να: Με συν­δυα­σμό πε­ρι­πε­τειών 7 έως 14 δια­νυ­κτε­ρεύ­σε­ων, οι τα­ξι­διώ­τες μπο­ρούν να απο­λαύ­σουν αξιο­θέ­α­τα του Αι­γαί­ου και της Αδρια­τι­κής αλλά και πό­λεις όπως το Ντου­μπρόβ­νικ, το Ζα­νταρ και η Αθήνα.

– Brilliance of the Seas | Από την Αθήνα, Ρώμη, Ρα­βέ­να και Βαρ­κε­λώ­νη: Επι­λο­γή 7 δια­νυ­κτε­ρεύ­σε­ων στην Αθήνα, τη Ρώμη, τη Βαρ­κε­λώ­νη, τα Ελ­λη­νι­κά νησιά, την Έφεσο και την Κων­στα­ντι­νού­πο­λη.

Πηγή: tornosnews.gr

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.