Ειδήσεις

Η Ρόδος για τη ζωή- Μήνυμα Δημάρχου

Την πρώτη Κυριακή του μήνα Νοέμβρη στην Πλατεία Δημαρχείου όλοι μαζί, δυνατοί, ζωντανοί, με χαρά και αισιοδοξία για την ΖΩΗ.
Ένα κάλεσμα στη πόλη μας, στο νησί μας για τη ΖΩΗ. Ένα σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό γεγονός, που κάθε χρόνο κινητοποιεί τους συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και φύλου για την πορεία στη ΖΩΗ. Μια πορεία, που μας εμπνέει και δίνει μαθήματα ελπίδας, δύναμης, αλληλεγγύης και αγάπης στους συνανθρώπους μας, που μάχονται κατά του καρκίνου, που μάχονται για τη ΖΩΗ .
Θερμά συγχαρητήρια στον κ.Σάββα Σαββαίδη, Πρόεδρο της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ‘Η ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ’ καθώς και στα μέλη αυτής για την πρωτοβουλία τους , την κινητοποίηση και την συμβολή τους για την πορεία στη ΖΩΗ μέσα από τις σημαντικές και αξιέπαινες προσπάθειες και δράσεις τους . Τους ευχαριστούμε για όλα αυτά. Ευχαριστούμε και όλους τους συμπολίτες μας, που με την κοινωνική τους ευαισθησία συμμετέχουν και προσφέρουν στον συνάνθρωπο μας. Η Ρόδος, δεύτερη σε συμμετοχές πόλη της Ελλάδας, σ’ αυτή την πορεία ΖΩΗΣ, δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο της, το εθελοντισμό και την κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη των κατοίκων της.
Ο Δήμος Ρόδου θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στις σπουδαίες αυτές δράσεις. ‘Ολοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τρέχουμε για τη χαρά της ΖΩΗΣ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου