Αθλητικά

Πρωτάθλημα Ενώσεων και Τ.Ε. από την Ε.Ο.Κ.!

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ., θα διεξαχθεί πρωτάθλημα Ενώσεων και Τ.Ε. για ηλικίες U15 και U16. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν όλες οι Ενώσεις και οι Τοπικές Επιτροπές. Θα δημιουργηθούν με γεωγραφικά και οικονομικά κριτήρια, 10 ομάδες, που χωρίζονται σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 15 άτομα. Θα διεξαχθούν 20+4 παιχνίδια μεταξύ ομάδων που αποτελούνται από περίπου 150 παιδιά (που θα επιλέγονται κάθε αγωνιστική από τους περιφερειακούς προπονητές της Ε.Ο.Κ.), στην ηλικιακή κατηγορία U16 και U15.
Στο νότο θα συμμετέχουν 8 Ενώσεις (Ε.Σ.Κ.Α., Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α., Ε.Σ.Κ.Α.Η., Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., Ε.Σ.Κ.Α.Κ., Ε.ΚΑ.Σ.Κ., Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. και 4 Τοπικές Επιτροπές Τ.Ε. Δωδεκανήσου, Τ.Ε. Λέσβου, Τ.Ε. Χίου και Τ.Ε. Σάμου). Οι πέντε ομάδες που απαρτίζουν τον όμιλο νότου είναι οι:
1)Ε.Σ.Κ.Α.
2)Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α
3)Ε.Σ.Κ.Α.Η./Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π./ Ε.Σ.Κ.Α.Κ.
4)Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων, Ε.ΚΑ.Σ.Κ., Τ.Ε. Δωδεκανήσου, Τ.Ε. Λέσβου, Τ.Ε. Σάμου, Τ.Ε. Χίου
5)Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.
4 παιχνίδια για κάθε ομάδα/1 ομάδα ρεπό ανά αγωνιστική
Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε σαββατοκύριακο και οι ομάδες που παίζουν εκτός έδρας θα μετακινούνται αυθημερόν. Οι παίκτες της ομάδας των Ε.Σ.Κ.Κ., Ε.ΚΑ.Σ.Κ., Τ.Ε. Δωδεκανήσου, Τ.Ε. Λέσβου, Τ.Ε. Σάμου, Τ.Ε. Χίου θα μετακινούνται από τον τόπο τους στο σημείο συγκέντρωσης της ομάδας αεροπορικά. Η μετάβαση τους στην πόλη του αγώνα θα γίνεται μία μέρα νωρίτερα για να διεξαχθεί και μία προπόνηση. Θα τους παρέχεται διαμονή και διατροφή.

ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ
1η (22/10)
2η (05/11)
3η (03/12)
4η (21/01)
5η (11/02)
FINAL-4 (18-19/03):

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου