Άλλο ένα ελπιδοφόρο δείγμα γραφής έδωσε ο Διγενής στο σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με τον Άγιο Ισίδωρο, το οποίο κέρδισε με 4-0. Η καλή εμφάνιση ήρθε να προστεθεί στις αντίστοιχες που προηγήθηκαν, τούτη τη φορά στα συν προσμετρήθηκε και η αποτελεσματικότητα, η ομάδα εξελίσσεται σταθερά και με τη μέχρι τώρα συνολική παρουσία της, τόσο στα φιλικά, όσο και στις καθημερινές προπονήσεις, δείχνει να δικαιώνει την επιλογή της διοίκησης να εμπιστευτεί το «τιμόνι» στον προπονητή Παναγιώτη Μπεκιάρη.
Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ο μόνος που συνεχίζει να απουσιάζει, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, είναι ο Μηνάς Φιάμπολης, ενώ στις προπονήσεις συμμετέχει ο Δημήτρης Σταυλάς, με τους Κοσκινιάτες να διατηρούν μία κρυφή ελπίδα πως η συγκυρία θα τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν μία σπουδαία, εκτός προγράμματος, μετεγγραφή.
Στην παρούσα φάση, το ταμείο των Κοσκινιατών δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση μίας υπέρβασης, η οποία συν τοις άλλοις, θα μπορούσε να διαταράξει τις εσωτερικές ισορροπίες.
Επιπλέον, ο Δημήτρης Σταυλάς είναι λογικό να περιμένει μία πρόταση η οποία θα ανταποκρίνεται στο πλούσιο βιογραφικό του.
Αν δεν τη βρει, ίσως να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές του και επιτρέψει στον Διγενή να βρει ένα ουσιαστικό σημείο επαφής.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ