Μία μέρα νωρίτερα θα παίξει η Α.Ε. Δικαίου στην Ερμιονίδα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ε.Ο.Κ. Συγκεκριμένα η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 20:00, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κανονικά την Κυριακή 18 του μήνα. Η Α.Ε.Δ. θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς για την Αθήνα και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στην Ερμιόνη για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΟ Ερμιονίδας – ΑΕ Δικαίου Κω, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος όμιλος) αντί της 18/10/2020 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 17/10/2020 και ώρα 20.00, στο ΚΓ Ερμιόνης».
ΜΕ ΝΕΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η Α.Ε. Δικαίου θα ντυθεί φέτος με μπλουζάκια polo, προσφορά της Ευγενίας Κοντοβερού και του αθλητή της ομάδας Παύλου Τσιλιγκίρη. Η ανακοίνωση της ομάδας: «Έτοιμα και τα νέα polo της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών! Τα μπλουζάκια είναι μια ευγενική προσφορά των καταστημάτων Benetton στην Κω. Θερμές ευχαριστίες στην κ. Ευγενία Κοντοβερού και στον κ. Παύλο Τσιλιγκίρη για την συνεισφορά τους στην προσπάθεια της ομάδας μας την Γ’ Εθνική κατηγορία».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ