Αθλητικά

Επιτροπή διαιτησίας: Την Δευτέρα 17/9 οι γραπτές εξετάσεις

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ, έκανε γνωστό ότι οι γραπτές εξετάσεις των διαιτητών, των βοηθών και των παρατηρητών διαιτησίας θα διεξαχθούν την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, όπως αποφάσισε η Επιτροπή διαιτησίας.
Αναλυτικά:
«Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ανακοινώνεται ότι :
Στις 17/09/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου θα πραγματοποιηθούν οι γραπτές εξετάσεις στους κανόνες παιχνιδιού των μη αξιολογημένων διαιτητών-βοηθών-παρατηρητών. Η ύλη των εξετάσεων απ’ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων, θα προέρχονται μέσα από την ύλη που περιλαμβάνουν οι κανόνες παιχνιδιού 2018-19 και η οποία έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της ΕΠΟ ( https://www.epo.gr/News.aspx?a_id=48109&NewsType=21 )
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά τα παρακάτω :
1) Αίτηση συμμετοχής (θα τους δοθεί στον σύνδεσμο)
2) Πράξη συναίνεσης (θα τους δοθεί στον σύνδεσμο)
3) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου
4) Γνωμάτευση από ιδιώτη ιατρό ή ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο ειδικότητας παθολόγου ή καρδιολόγου καθώς και οφθαλμίατρου (οπτικής οξύτητας -αντίληψης χρωμάτων) για την κατάσταση της υγείας τους.
Η ημερομηνία για τα αγωνιστικά τεστ θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Η συμμετοχή όλων είναι υποχρεωτική για να έχουν δικαίωμα να αγωνισθούν την ποδοσφαιρική περίοδο 2018/19.
Παρακαλούμε για την έγκαιρη προετοιμασία σας καθώς και την ενημέρωση σας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου