Σύσσωμη η ομάδα του Kολοσσού H Hotels, προχθές το βράδυ, είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να δειπνήσει σε ένα από τα ομορφότερα αλλά και εντυπωσιακότερα ξενοδοχεία της Ρόδου. Το Princess Andriana Resort & Spa του Ομίλου H Hotels Collection, είναι ένα από τα πιο διακεκριμένα και πολυτελή ξενοδοχεία με φόντο την πανέμορφη τοποθεσία στο Κιοτάρι της Ρόδου. Το ξενοδοχείο συνδυάζει άψογα το σύγχρονο και κομψό design με τις εξαιρετικές παροχές που προσφέρονται και αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο για κάθε επισκέπτη.
Οι νέοι παίκτες, το τεχνικό team και μέλη του Δ.Σ της ομάδας του Κολοσσού H Hotels, οι κ.κ Γιώργος Ματσαμάς, Μιχάλης Μελής, Μιχάλης Μακέστας, Γιώργος Μαίλλης, Μανώλης Μαρκόπουλος καθώς και ο μεγάλος χορηγός κ. Βασίλης Κουγιός απόλαυσαν το δείπνο τους στο πολυτελές εστιατόριο “Moonlight” του ξενοδοχείου. Το εστιατόριο φημίζεται για το μοντέρνο design, την υψηλή γαστρονομία και την άριστη εξυπηρέτηση του. Το μενού περιελάμβανε εκλεκτά πιάτα αποκλειστικά διαμορφωμένα για τις ανάγκες της ομάδας.
Μετά το δείπνο, ακολούθησε ξενάγηση στο νέο ξενοδοχείο του ομίλου H Hotels Collection το εμβληματικό Mayia Exclusive Resort & Spa, από τον ιδιοκτήτη του ομίλου H Hotels Collection και μεγάλο χορηγό ονόματος της ομάδας κ. Γιάννη Χατζηλαζάρου ο οποίος ξενάγησε προσωπικά την Ομάδα του Κολοσσού. Εκεί τα social media των παικτών πήραν κυριολεκτικά φωτιά με καταιγισμό φωτογραφιών και βίντεο που ανέβαζαν οι παίκτες, κατενθουσιασμένοι από τον κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό του ξενοδοχείου όπου η πολυτέλεια και ο μινιμαλισμός σε συνδυασμό με τις γήινες αποχρώσεις του εσωτερικού, έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το εξωτερικό τοπίο. Η ομάδα του Κολοσσού Η Ηotels απόλαυσε μια υπέροχη βραδιά και διαπίστωσαν την ιδιαίτερη υπεροχή του ονόματος Η Ηotels που φέρουν στην μπλούζα της αγαπημένης τους ομάδας και αναχώρησαν σήμερα για το Μουζάκι Καρδίτσας για την προετοιμασία τους πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Basket League.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ