Τοπικές Ειδήσεις

Το Καστελλόριζο επέλεξε για τις διακοπές της η Ελίζα Βόζεμπεργκ

966

Σε μια κίνηση συμβολισμού η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζενμπεργκ επέλεξε το ακριτικό Καστελόριζο για τις διακοπές της.

Το νησί που βρέθηκε στο επίκεντρο της τουρκικής προκλητικότητας το προηγούμενο διάστημα δοκιμάζεται σκληρά από τη διπλή κρίση, υγειονομική και οικονομική, ενώ παράλληλα βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο της Άγκυρας. Όλα αυτά μαζί επηρεάζουν αρνητικά την τουριστική κίνηση στο Καστελόριζο που η ευρωβουλευτής της ΝΔ το διαφημίζει στα social media ως υπέροχο τόπο διακοπών.

Πηγή dailypost.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.