Τοπικές Ειδήσεις

Κυκλοφορεί το”Rhodes magazine” ένθετο με την εφημερίδα ‘’Παραπολιτικά’’

Αυτό το Σάββατο 08/08 με την εφημερίδα ‘’Παραπολιτικά’’ κυκλοφορεί ένθετο το  ‘’ Rhodes magazine & the little gems of the South Aegean Sea’’. Ένα εκτενές αφιέρωμα στη Ρόδο και στα μικρά νησιά του Νοτίου Αιγαίου Πελάγους με πολυσέλιδες παρουσιάσεις και πλούσιο φωτογραφικό
υλικό.Εν μέσω ενός ιδιόμορφου καλοκαιριού, όπου ίσως μόνον οι λέξεις «διακοπή», «προσωρινότητα», «παύση», «επιφυλακή» και «αβεβαιότητα» χαρακτηρίζουν τους μήνες που πέρασαν, το τώρα που βιώνουμε και το μέλλον που έρχεται, υπήρξαν πρωτοβουλίες και προσπάθειες για την ανάδειξη του τουριστικού μας πλούτου με μια πιο αυθόρμητη, αυθεντική και ώριμη πλέον ματιά! Το «Rhodes magazine and the little gems of the South Aegean Sea”, είναι ένα project που ολοκληρώθηκε σύμφωνα με όλους τους όρους που έχει επιβάλει η πανδημία και οι νέες συνθήκες εργασίας. Άνθρωποι που συνεργάστηκαν άψογα ακόμη και αν δεν κατάφεραν να συναντηθούν ποτέ και ένα χρονοδιάγραμμα έργου που ολοκληρώθηκε σε εξαιρετικά μικρό διάστημα! Κοινή συνισταμένη η αγάπη όλων για την Ρόδο και και τους θησαυρούς του Νοτίου Αιγαίου Πελάγους. Άλλωστε την τρέχουσα περίοδο που διανύουμε επιβάλλεται η δράση στον τομέα του τουρισμού με καινοτόμες ιδέες και όχι η προσωρινή παύση! Ευχαριστούμε τους φορείς της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας για την πολύτιμη συνεισφορά τους, τους όποιους τοπικούς φορείς συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια  καθώς και την εφημερίδα «Παραπολιτικά» γαι την φιλοξενία, τονίζοντας πως μόνον η συνεργασία όλων των φορέων μπορεί να προσφέρει λύσεις στα διλήμματα που αντιμετωπίζουμε εν μέσω πανδημίας και επιβάλλεται να χαράξουμε μια νέα πορεία στον τουριστικό χάρτη της χώρας μας που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις της εποχής!  Ταξιδέψετε μέσα απο τις σελίδες του περιοδικού που μυρίζουν θαλασσινή αύρα σε ενα από τα πανέμορφα και ιδιαίτερα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου