Τοπικές Ειδήσεις

Χ. Ευστρατίου: Δύο drones επιχειρούν στη Ρόδο για την προστασία των δασών

Σε ετοιμότητα είναι ήδη στη Ρόδο δύο drones όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Ευστρατίόυ. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Σε ετοιμότητα, 24 ώρες το 24ωρο! Δύο drones του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας επιχειρούν ήδη στο νησί της Ρόδου, ενισχύοντας το έργο της πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης σε περιπτώσεις πυρκαγιάς.
Εφοδιασμένα με θερμικές κάμερες και δυνατότητα μεγάλου ζουμ, περιπολούν από αέρος όλο το 24ωρο, εντοπίζοντας σε πραγματικό χρόνο κάθε ύποπτο θερμικό σήμα ή εστία φωτιάς, ακόμα και σε δύσβατες περιοχές.
Σε περίπτωση εντοπισμού συμβάντος, ενημερώνεται άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να ακολουθήσει η απαραίτητη κινητοποίηση.
Ένα ακόμη μέσο στην υπηρεσία της πρόληψης και προστασίας των δασών μας. Με τεχνολογία, συνεργασία και συνέπεια, θωρακίζουμε τη Ρόδο απέναντι σε κάθε απειλή.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου