Αθλητικά

Σχολή Ολυμπιακού στην Ρόδο: «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη»

Με μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε η Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο, ενημέρωσε ότι οι προπονήσεις όλων των τμημάτων θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και όχι τον Ιούνιο.
Αναλυτικά:
«Φέτος ήταν μια διαφορετική χρόνια για την Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρόδου αλλά και για όλο τον πλανήτη. Πολλές οι αρνητικές συνέπειες παγκόσμια που ίσως μας δίδαξαν τον καθένα ξεχωριστά και διαφορετικά πράγματα.
Σκοπός της ίδρυσης της Σχολής ήταν η χαρά του παιχνιδιού και η διδασκαλία του δικαίου ποδοσφαίρου με πολύ αυστηρά προσδιορισμένη την έννοια του δικαίου.
Αυτός ο σκοπός για να επιτευχθεί απαιτείται πριν και πάνω από όλα η υγεία. Το σπουδαιότερο από όλα τα αγαθά, το οποίο λανθασμένα θεωρούμε ως δεδομένο.
Πριν λίγους μήνες η υγεία όλου του πλανήτη κλονίστηκε τόσο πολύ ώστε μας ζήτησαν να μην κινούμαστε εκτός σπιτιού με μοναδικό σκοπό την διασφάλιση της υγείας μας.
Η ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε στις 11/03/2020 την αναστολή των προπονήσεων των σχολών ποδοσφαίρου.
Η συνέχεια και το πως το βίωσε ο καθένας μας είναι μια μοναδική και ξεχωριστή ιστορία που θα την κουβαλάμε για πάντα.
Αυτή την στιγμή τα εξαιρετικά επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας μας επιτρέπουν την προσέλευση αθλητών όλων των ηλικιών στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις μας με πολύ αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες, αποστάσεις μεταξύ αθλητών, μικρά γκρουπ ατόμων, συχνή και σχολαστική απολύμανση όλων την μέσων άθλησης αλλά και των αθλουμένων, υποχρεωτική χρήση μάσκας εντός των αποδυτηρίων και αυστηρότατοι έλεγχοι και απολυμάνσεις όλων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του γηπέδου, δεδομένα τα οποία παρεμποδίζουν την ομαλή και προκαθορισμένη λειτουργία της Σχολής αλλά και των ανθρώπων που την επανδρώνουν.
Προτεραιότητα της Σχολής μας αυτή την στιγμή είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων μας.
Για αυτό τον λόγο μετά από συνεχείς διαδικτυακές συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αποφασίσαμε εκ νέου, να δώσουμε ραντεβού τον Σεπτέμβριο και όχι τον Ιούνιο, όπως ήταν στα αρχικά πλάνα μας, με την ευχή η χώρα μας να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία και έτσι να μπορέσουμε να είμαστε και πάλι μια μεγάλη “ομάδα” που θα μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο όπως παλιά.
Ας μείνουμε λοιπόν ασφαλείς, ας ξεκουραστούμε το καλοκαίρι και ας κάνουμε λίγη υπομονή ώσπου ο κίνδυνος να περάσει εντελώς και να μπορούμε να χαρούμε ο ένας τον άλλον χωρίς φόβο.
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!
Ο διευθυντής της Σχολής, η διοίκηση και όλο το προπονητικό επιτελείο σας εύχεται καλό καλοκαίρι με υγεία και χαμόγελα.
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την όμορφη συνεργασία που έχουμε από την πρώτη ημέρα ίδρυσης της Σχολής μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου