ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στους 10 καλύτερους σεφ της Μεσογείου ο Καλύμνιος Μιχάλης Μάρθας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μιχάλης Μάρθας

Στην κο­ρυ­φή της υψη­λής γα­στρο­νο­μί­ας πα­ρα­μέ­νει για δεύ­τε­ρη συ­νε­χό­με­νη χρο­νιά ο Κα­λύ­μνιος σεφ Μι­χά­λης Μάρ­θας. Χθες ανα­κοι­νώ­θη­καν τα ονό­μα­τα των δέκα κα­λύ­τε­ρων σεφ της Με­σο­γεί­ου (Mediterranean countries) στο πλαί­σιο του πα­γκό­σμιου δια­γω­νι­σμού  San Pellegrino Young Chef για το 2016, με τον νεαρό αρ­χι­μά­γει­ρα να συ­μπε­ρι­λαμ­βά­νε­ται και φέτος στη λίστα .

Πέ­ρυ­σι-το 2015- στον ίδιο δια­γω­νι­σμό είχε κα­τα­κτή­σει τον τίτλο ενός από τους δέκα κα­λύ­τε­ρους νέους σεφ της Με­σο­γεί­ου.

Δείτε την λίστα πα­τώ­ντας εδώ

Πηγή kalymnosola.wordpress.com

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.