Τοπικές Ειδήσεις

“Απαράδεκτη η αφαίρεση του κριτηρίου εντοπιότητας στην προκήρυξη θέσεων για το εργοστάσιο ΔΕΗ στη Ν. Ρόδο”

Με έκπληξη παρακολουθούμε το εγχείρημα της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, μέσω της ΔΕΗ, να απαλειφθεί το κριτήριο της εντοπιότητας, από τους όρους πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στο νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο.

Για το δικαίωμα της εντοπιότητας στις σχετικές προκηρύξεις θέσεων, ως απαράβατο όρο για την κατασκευή του εν λόγω εργοστασίου, είχαν δεσμευθεί τόσο οι προηγούμενες κυβερνήσεις, μέσω ΦΕΚ, όσο και οι διοικήσεις της επιχείρησης.

Τι θα πει η Κυβέρνηση στο νέο ντόπιο δυναμικό που έλαβε την απαραίτητη πιστοποίηση και μετοίκησε στη Νότια Ρόδο για να βρει δουλειά στο εργοστάσιο;

Τι θα πει η Κυβέρνηση για την δαπανηρή επιλογή της στην εργασιακή κινητικότητα, αντί να στηριχθεί ουσιαστικά ο τόπος και να μην χαθεί ούτε μία θέση εργασίας;

Κύριοι της Κυβέρνησης το κριτήριο της εντοπιότητας δεν αποτελεί χάρη στην τοπική κοινωνία. Είναι δέσμευση και οφείλετε να την τηρήσετε.

Εκτός αν ο κ. Μητσοτάκης και η Κυβέρνησή του θέλουν να επαναφέρουν τις προσφιλείς σε αυτούς πρακτικές, του βολέματος ημετέρων.

ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου