Τοπικές Ειδήσεις

Γιώργος Υψηλάντης: Δεύτερη αφιέρωση στην γνωστή παρέα!

Αγαπητοί φίλοι της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, προφανώς τώρα που σας τέλειωσαν τα Led, δεν ξέρετε τι να κάνετε τη λάσπη που σας περίσσεψε. Εντάξει φίλοι μου. Αφού επιμένετε, εγώ εδώ είμαι. Σας έχω!

Σας είπα ήδη ότι επιλέγω τους συνομιλητές μου. Για να μην προσβάλλω άλλο τα είδη του ζωικού βασιλείου, επαναλαμβάνω ότι δεν συζητώ με όσους δεν έχουν πρόσωπο, ονοματεπώνυμο και υπογραφή για να αναλάβουν την ευθύνη των συκοφαντιών τους.

Όταν όμως οι συκοφαντίες που χαλκεύσατε μέσω τρολ της παράταξής σας με στόχο την κατασυκοφάντησή μου, επαναλαμβάνονται με επίσημες ανακοινώσεις της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» την ευθύνη των οποίων έχει προφανώς ο ίδιος ο επικεφαλής της, εδώ υπάρχει πρόσωπο και δεν έχω καμμιά αντίρρηση να του απαντήσω σε ότι θέλει. Εκτός κι αν πει ότι δεν αναλαμβάνει την ευθύνη.

Προσκαλώ λοιπόν τον επικεφαλής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ», αγαπητό φίλο Μανόλη Γλυνό, σε δημόσιο διάλογο πρόσωπο με πρόσωπο, δίνοντάς του την ευκαιρία να αποδείξει με όσα στοιχεία διαθέτει τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς τους και βεβαίως από μεριάς μου θα καταθέσω όλα τα στοιχεία εκείνα και τις απαντήσεις που αναζητούν. Πρόσωπο με πρόσωπο και δημόσια, φίλε Μανόλη!

Έτσι κι αλλιώς σύντομα θα υποστεί την βάσανο απόδειξης των συκοφαντικών ισχυρισμών -αναλαμβάνοντας και τις ανάλογες συνέπειες- ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ελπίζω μόνο να μην ισχυρισθούν τότε, ότι δεν ήξεραν να διαβάζουν. Γιατί είναι βέβαιο ότι ξέρουν να διαβάζουν, αλλά ξέρουν καλύτερα να χαλκεύουν δήθεν «στοιχεία». Μέχρι τότε, εγώ συνεχίζω να ψάχνω τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που μου λείπουν… Άντε βρε παιδιά, θα σας κάνω και τραπέζι!

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου