Εφτασε στις 9.35 χθες το πρωί στη Ρόδο, με την πτήση 202 της «Olympic», ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογένειάς του και ένα φιλικό ζευγάρι και αμέσως μετέβη στην Κάμειρο Σκάλα, όπου τον περίμενε πλωτό σκάφος του Λιμενικού, το οποίο και τους μετέφερε στην Τήλο.
Στο νησί έφτασαν περί ώραν 11.30 και στο λιμάνι τους υποδέχθηκαν η δήμαρχος κ. Μαρία Καμμά – Αλειφέρη, δημοτικοί σύμβουλοι και ο συνεργάτης του δημοσιογράφος κ. Θανάσης Χαρτερός, ο οποίος φέρεται να είχε προετοιμάσει και τα της επισκέψεώς του στο νησί.
Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο «Ilidi Rock», του κ. Ηλία Χριστοφή, όπου θα διαμείνει ενώ στο δρόμο χαιρετούσε φιλικά τους κατοίκους που συναντούσε. Πραγματοποίησε εξάλλου επίσκεψη στο Δημαρχείο.
Στην Τήλο ο κ. Τσίπρας με την συνοδεία του θα παραμείνει μέχρι και την Λαμπρή Τρίτη, 10 Απριλίου, οπότε και θα αναχωρήσει, περί ώραν 9 το βράδυ, ομοίως με πτήση της «Ο.Α.», επιστρέφοντας στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Αλ. Τσίπρας είχε προγραμματίσει να παρακολουθήσει την μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού – Αρμάνι σε καφετέρια του νησιού και να δειπνήσει στο εστιατόριο του Μιχ. Σακελλάρη.
Για σήμερα προγραμματίζει να εκκλησιαστεί και να παρακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στο Μεγάλο Χωριό, ενώ την τελετή της Αναστάσεως θα παρακολουθήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στα Λιβάδια.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ