Τοπικές Ειδήσεις

Εκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου

Eκτάκτως συνεδριάζει σήμερα και ώρα 13.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου η Οικονομική Επιτροπή για την συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ακόλουθων θεμάτων:
-Εξέταση προσφυγής ανεξάρτητου συμβούλου κατά απόφασης με αρ. 27/2020 της Οικονομικής Επιτροπής. Πρόκειται ειδικότερα για εξέταση της ενστάσεως του ανεξάρτητου συμβούλου της συμβάσεως των LED του Δήμου Ρόδου για την ακύρωση της αποφάσεως εκπτώσεώς του.
-Εξέταση δήλωσης αναδόχου κατά απόφασης με αρ. 31/2020 της Οικονομικής Επιτροπής και της επ’ αυτής ειδικής όχλησης. Πρόκειται για την εξέταση των απόψεων της ένωσης εταιρειών, αναδόχου του ίδιου έργου, για την ακύρωση της αποφάσεως της Οικονομικής Επιτροπής με την οποία κινήθηκε η διαδικασία ειδικής οχλήσεώς της.
-Εξέταση αίτησης αντικατάστασης μέλους κοινοπραξίας σύμβασης καθαριότητας αρ. Πρωτ. 2/43008/7-6-2017. Πρόκειται ειδικότερα για την εξέταση του αιτήματος της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει την αποκομιδή των απορριμμάτων στον Δήμο Ρόδου για την ανάληψη του συνόλου του έργου μόνο από την εταιρεία ENACT AE.
Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα λόγω προθεσμιών συμβάσεως.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου