ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γυναικοκτονία – Νεκρή από κυνηγετική καραμπίνα 43χρονη – Αναζητούν τον σύντροφό της

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΚΕΝΤΡΟ-ΡΟΔΟΥ

Το θύμα είχε κα­ταγ­γεί­λει τον 70χρονο για εν­δο­οι­κο­γε­νεια­κή βία. Οι αστυ­νο­μι­κοί είχαν συμ­βου­λεύ­σει τη 43χρονη να εγκα­τα­στή­σει το panic button στο κι­νη­τό της και να μην επι­στρέ­ψει στο σπίτι τους. Τις τε­λευ­ταί­ες ημέ­ρες η γυ­ναί­κα διέ­με­νε με τη μη­τέ­ρα της

Από πυρά κυ­νη­γε­τι­κής κα­ρα­μπί­νας φέ­ρε­ται να πέ­θα­νε η 43χρονη γυ­ναί­κα, η οποία το πρωί της Τρί­της βρέ­θη­κε νεκρή στο πα­τρι­κό της, στην οδό Αί­α­ντος, στη Σα­λα­μί­να. Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξα­πο­λύ­σει αν­θρω­πο­κυ­νη­γη­τό για να εντο­πί­σει τον 71χρονο σύ­ντρο­φό της.

Η 43χρονη, μη­τέ­ρα ενός 15χρο­νου παι­διού, έφερε δύο τραύ­μα­τα από πυ­ρο­βό­λο όπλο, ένα στον θώ­ρα­κα και ένα στην κοι­λια­κή χώρα. Πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν ότι πριν από το συμ­βάν είχαν ακου­στεί έντο­νες φωνές στο σπίτι.

Σύμ­φω­να με τα έως τώρα στοι­χεία, ο δρά­στης πυ­ρο­βό­λη­σε έξω από την πόρτα –συ­γκε­κρι­μέ­να από το ση­μείο όπου υπάρ­χει τζάμι– του σπι­τιού της μη­τέ­ρας της 43χρο­νης, καθώς το θύμα διέ­με­νε εκεί μετά την κα­ταγ­γε­λία στην οποία είχε προ­χω­ρή­σει στο Αστυ­νο­μι­κό Τμήμα Σα­λα­μί­νας κατά του 70χρο­νου, για εν­δο­οι­κο­γε­νεια­κή βία.

Πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν ότι είχε κα­ταγ­γεί­λει πως ο 71χρο­νος την εξύ­βρι­σε και τη χτύ­πη­σε.

Ένα προ­α­ναγ­γελ­θέν έγκλη­μα

Οι αστυ­νο­μι­κοί δια­πι­στώ­νουν πως η άτυχη γυ­ναί­κα τους είχε επι­σκε­φθεί το πε­ρα­σμέ­νο Σάβ­βα­το, για να κα­ταγ­γεί­λει τον σύ­ντρο­φό της. Έκανε λόγο για εν­δο­οι­κο­γε­νεια­κή βία στα χέρια του, για απει­λές και εξύ­βρι­ση αλλά και για υπε­ξαί­ρε­ση του κι­νη­τού της τη­λε­φώ­νου.

Οι αστυ­νο­μι­κοί της πρό­τει­ναν να πάρει panic button και σε πε­ρί­πτω­ση που κιν­δυ­νεύ­σει να το ενερ­γο­ποι­ή­σει και το δέ­χτη­κε. Επι­πλέ­ον την πα­ρό­τρυ­ναν να μην επι­στρέ­ψει στην οικία όπου διέ­με­ναν, επί­σης το δέ­χτη­κε και απο­χώ­ρη­σε με τη μη­τέ­ρα της για το πα­τρι­κό της.

Οι έρευ­νες για τον εντο­πι­σμό του 70χρο­νου στα όρια του αυ­το­φώ­ρου δεν απο­δί­δουν. Η 43χρονη ζει με τη μη­τέ­ρα στο πα­τρι­κό της και ρω­τά­ει αν ο σύ­ντρο­φός της έχει εντο­πι­στεί. Φο­βά­ται και αι­σθά­νε­ται τον κίν­δυ­νο διαρ­κώς.

Ο άντρας που υπέ­δει­ξε ανα­ζη­τή­θη­κε στις 2 Δε­κεμ­βρί­ου τόσο στην οικία του, όσο και σε μέρη του νη­σιού που σύ­χνα­ζε χωρίς απο­τέ­λε­σμα. Πλέον ανα­ζη­τεί­ται ως ύπο­πτος για το έγκλη­μα.

Η αδι­κο­χα­μέ­νη γυ­ναί­κα είχε γνω­ρί­σει πριν από 7 χρό­νια τον άντρα που σή­με­ρα θε­ω­ρεί­ται ύπο­πτος για τη δο­λο­φο­νία της. Όταν εκεί­νος ήταν οδη­γός σε σχο­λι­κό και η ίδια συ­νο­δός παι­διών με ανα­πη­ρία.

Οι με­τα­ξύ τους εντά­σεις τα τε­λευ­ταία χρό­νια ήταν συ­νε­χείς και τα επει­σό­δια αλ­λε­πάλ­λη­λα. Κα­νείς όμως δεν μπο­ρού­σε να σκε­φτεί την τροπή που θα έπαιρ­ναν τα πράγ­μα­τα.

Τρα­γι­κή φι­γού­ρα το πρωί μετά το στυ­γνό έγκλη­μα, η μη­τέ­ρα της 43χρο­νης που είδε με τα μάτια της, τον θά­να­το της κόρης της. Το μοι­ρο­λόι της, έκανε μια ολό­κλη­ρη γει­το­νιά να δα­κρύ­σει από συ­γκί­νη­ση.

Οι αστυ­νο­μι­κοί θε­ω­ρούν θέμα χρό­νου να εντο­πί­σουν τον 70χρονο που συ­νε­χί­ζει να κρύ­βε­ται. Ήδη έχει δοθεί σήμα στους λι­με­νι­κούς στα λι­μά­νια του νη­σιού, ώστε να μπλο­κα­ρι­στεί μια εν­δε­χό­με­νη προ­σπά­θεια φυγής του, από τη Σα­λα­μί­να.

Οι έρευ­νες στη Σα­λα­μί­να συ­νε­χί­ζο­νται, με τους στε­νούς συγ­γε­νείς της αδι­κο­χα­μέ­νης μη­τέ­ρας να ζη­τούν να χυθεί άπλε­το φως στις συν­θή­κες της δο­λο­φο­νί­ας και την πα­ρα­δειγ­μα­τι­κή τι­μω­ρία του δρά­στη.

«Τον δρά­στη τον είδα τη Δευ­τέ­ρα», λέει γεί­το­νας

Ο κ. Μάνος, γεί­το­νας της αδι­κο­χα­μέ­νης γυ­ναί­κας, μί­λη­σε στο LIVE NEWS για τα όσα συ­νέ­βη­σαν ανά­με­σα στην 43χρονη και τον σύ­ντρο­φό της πριν τη δο­λο­φο­νία της.

«Την Πα­ρα­σκευή το βράδυ άκου­σα φα­σα­ρία από το σπίτι τους και βγήκα έξω. Στην αρχή νό­μι­ζα πως φω­νά­ζουν κά­ποια πι­τσι­ρί­κια και μετά κα­τά­λα­βα πως ερ­χό­ταν από το σπίτι της Γε­ωρ­γί­ας. Μάλ­λον την χτυ­πού­σε γιατί φώ­να­ζε και της έλεγε βα­ριές κου­βέ­ντες. Μετά από το ξύλο της πήρε το αμάξι και το κι­νη­τό. Εκεί­νη φώ­να­ζε για το κι­νη­τό που μάλ­λον το ήθελε για να κα­λέ­σει βο­ή­θεια. Έφυγε αυτός και μετά από ένα τέ­ταρ­το γύ­ρι­σε και ξα­νάρ­χι­σε η φα­σα­ρία και εκεί άκου­σα την κο­πέ­λα που φώ­να­ξε ’’πονάω’’ και εκεί πρέ­πει να της έσπα­σε το πόδι. Άκου­σα το παιδί που φώ­να­ζε, δεν μπο­ρού­σαν να κα­τα­λά­βω τι έλεγε. Έφυγε εκεί­νος και εκεί­νη είπε στο παιδί για να το ηρε­μή­σει να πάνε στην πα­ρα­λία. Αλλά δεν μπό­ρε­σε να κάνει πολλά βή­μα­τα, δεν λύ­γι­σε το πόδι της. Μετά από ώρα ήρθε η μη­τέ­ρα της και την πήρε και έφυ­γαν. Μετά ήρθε και πα­ρα­βί­α­σε το πα­ρά­θυ­ρο και τον είδα πως είχε πάρει μια μαύρη σα­κού­λα με ρούχα και κρα­τού­σε κάτι που­κά­μι­σα», είπε αρ­χι­κά.

«Το Σάβ­βα­το ξα­να­εί­δα την κο­πέ­λα, εάν δεν κάνω λάθος είχε έρθει με την μαμά της να πάρει πρά­μα­τα. Αυτός ήρθε τότε, μπήκε στο κτήμα από την πίσω πλευ­ρά. Δεν είχε ανοι­χτεί στην γει­το­νιά (σ.σ η 43χρονη). Εμείς ένα ‘’γεια’’ εί­χα­με πει μόνο. Πιο πολύ είχε ανοι­χτεί σε έναν ηλε­κτρο­λό­γο στη γει­το­νιά. Φωνές ακού­γα­με και τέσ­σε­ρις φορές την εβδο­μά­δα. Τε­λευ­ταία φορά τον είδα ήταν εχτές. Ο άν­θρω­πος αυτός ήταν λίγο πα­ρά­ξε­νος, τσα­κω­νό­ταν συ­νέ­χεια. Τον φο­βό­μα­σταν», πρό­σθε­σε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.