Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήρια επιστολή προς την EUROMEDICA Ρόδου

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκάνησου εκφράζει δημόσια τις ειλικρινείς ευχαριστίες του στην εταιρία EUROMEDICA ΡΟΔΟΥ και τον Διευθυντή της κ. Τσιγάρο Ι. Μιχάλη, η οποία αναδεικνύοντας την ευαισθησία της στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αποφάσισε να συνδράμει έμπρακτα στις μεγάλες ανάγκες των σχολικών μονάδων της Ρόδου (γενικής και ειδικής αγωγής) σε υγειονομικό υλικό. Με δεδομένη την ανάγκη της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας από όλες/όλους τις/τους εκπαιδευτικούς και μαθητές/μαθήτριες, προσφέρθηκαν ΔΩΡΕΑΝ στη Διεύθυνσή μας για να προωθήσουμε στις σχολικές μονάδες ιατρικές μάσκες χειρουργικές προσώπου με λάστιχο τύπου II, εξεταστικά γάντια μίας χρήσης, ποδιές νάιλον μιας χρήσης και ασπίδες προστατευτικές προσώπου.

Ενέργειες σαν κι αυτήν αναδεικνύουν την ουσιαστική πλευρά της αλληλεγγύης σε ευαίσθητες δομές του κοινωνικού χώρου και είναι αξιομίμητες.

Τους ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την υποστήριξή τους!

Ο Διευθυντής Π.Ε. Ν. Δωδεκανήσου

Δρ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΨΑΡΑΣ

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου