Αθλητικά

Τριήμερο τουρνουά ζευγών στον Ο.Α.Μ.Ρ.

O Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου διοργανώνει τριήμερο Grand Prix ζευγών που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ομίλου στο Ξενοδοχείο Σεμίραμις, την Παρασκευή 15/11 ώρα 21:00, το Σάββατο 16/11 ώρα 19:00, και την Κυριακή 17/11 ώρα 18:00.

Τρόπος διεξαγωγής:

O αγώνας θα διεξαχθεί σε ένα ενιαίο όμιλο. Οι διανομές θα είναι προμοιρασμένες από ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς κανένα περιορισμό. Η βαθμολογία θα είναι σε Matchpoints (σύστημα ακεραίου τοπ). O αγώνας ανήκει στην 4η βαθμίδα και θα απονεμηθούν οι αντίστοιχοι βαθμοί διάκρισης. Έπαθλα. 1ος , 2ος , 3ος Γενικής κατάταξης.

Όροι συμμετοχής:

Κάθε συμμετέχων, με την δήλωση συμμετοχής συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της παρούσας προκήρυξης, όπως και όλες τις σχετικές διατάξεις των κανονισμών της ΕΟΜ και του ΔΚΑΜ/17. Αθλητής για να συμπεριληφθεί στην γενική κατάταξη πρέπει υποχρεωτικά να αγωνιστεί στην τελευταία ημερίδα. Δικαίωμα συμμετοχής: Oρίζεται σε 6 ευρώ ανά ημερίδα ή 15 ευρώ για το τριήμερο.

Διαιτητής θα είναι ο Κελεπέρας Κωνσταντίνος

Επιτροπή εφέσεων: Η μόνιμη επιτροπή εφέσεων της ΕΟΜ.

Οργανωτική Επιτροπή: η προβλεπόμενη από το Καταστατικό του ομίλου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου