Πανέτοιμο το ελληνικό περίπτερο ετοιμάζεται για την αυριανή έναρξη της εφετινής World Travel Market, η οποία αναμένεται εξαιρετικά θετική για την Ελλάδα, τον ελληνικό Τουρισμό και τους επιχειρηματίες που μαζικά συμμετέχουν στην εφετινή έκθεση.
Στον ελληνικό τομέα δεσπόζει το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, εμβληματικό, φωτεινό, φιλικό και με την -μάλλον- μεγαλύτερη οθόνη, led, υψηλής ευκρίνειας της έκθεσης, διαστάσεων 23 μέτρων * 1,72.
Tο περίπτερο του ΕΟΤ, με τους συνεκθέτες, με μικρές «πινελιές» ανανέωσης, δείχνει ελκυστικό και όλοι ελπίζουν για το καλύτερο, αύριο.

.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.