ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Στόχος και ελπίδα μου είναι να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων των νησιών”-Δήλωση Ν. Σαντορινιού, Υφυπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Μέγεθος γραμμάτων

«Με ιδιαί­τε­ρη τιμή και αί­σθη­μα ευ­θύ­νης απο­δέ­χτη­κα την πρό­τα­ση του Πρω­θυ­πουρ­γού, Αλέξη Τσί­πρα, να ανα­λά­βω την θέση του Υφυ­πουρ­γού Ναυ­τι­λί­ας και Νη­σιω­τι­κής Πο­λι­τι­κής. Οι αρ­μο­διό­τη­τες του Υφυ­πουρ­γεί­ου θα είναι, κατά κύριο λόγο, τα θέ­μα­τα των νη­σιών και η χά­ρα­ξη νη­σιω­τι­κής πο­λι­τι­κής- ένα νέο χαρ­το­φυ­λά­κιο που ο Πρω­θυ­πουρ­γός και η Κυ­βέρ­νη­ση, με την σύ­στα­σή του, απο­δει­κνύ­ουν την ιδιαί­τε­ρη βα­ρύ­τη­τα που δεί­χνουν για μας τους νη­σιώ­τες.

Στό­χος και ελ­πί­δα μου είναι να ανα­βαθ­μι­στεί η ποιό­τη­τα ζωής των κα­τοί­κων των νη­σιών και το έργο του Υφυ­πουρ­γεί­ου να συμ­βάλ­λει στην ου­σια­στι­κή και βιώ­σι­μη ανά­πτυ­ξη της νη­σιω­τι­κής χώρας.

Χαί­ρο­μαι ιδιαί­τε­ρα για τη συ­νερ­γα­σία που πρό­κει­ται να έχου­με με τον Υπουρ­γό, Πα­να­γιώ­τη Κου­ρου­μπλή, τον οποίο θεωρώ έναν έμπει­ρο και ικανό πο­λι­τι­κό.

Ευ­χα­ρι­στώ όλες και όλους για τις ευχές και υπό­σχο­μαι, σαν νη­σιώ­της και εγώ, να κα­τα­φέ­ρω να αντα­πο­κρι­θώ στις προσ­δο­κί­ες και τις ανά­γκες των νη­σιω­τών. Το έργο είναι δύ­σκο­λο αλλά με την βο­ή­θεια όλων σας, πι­στεύω ότι οι νη­σιω­τι­κές πο­λι­τι­κές, θα πά­ψουν να είναι ένα ευ­χο­λό­γιο και θα με­τα­τρα­πούν σε ου­σια­στι­κές πο­λι­τι­κές πρά­ξεις».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.