Αθλητικά

Στη Λάρδο αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ατρόμητος την επόμενη εβδομάδα

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ατρόμητος η οποία θα αποτελείται από τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών και του τμήματος scouting Κ. Τόλη Αποστόλου , τον Υπεύθυνο εκπαιδευτικού προγράμματος Κ. Ευάγγελο Μπεκρή και τον Υπεύθυνο Τεχνικής Κ. Αθανάσιο Σερπάνο θα βρεθεί στη Λάρδο από την Παρασκευή 14 έως και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συνεργασία με τον Ηρακλή σε επίπεδο ακαδημιών.

Στο τριήμερο αυτό θα δοθεί η ευκαιρία στους ανθρώπους του Ατρομήτου να γνωρίσουν το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή και να συνεργαστούν πάνω σε θέματα εκπαίδευσης των παιδιών, ενώ θα γίνει γνωριμία με όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

Εργομετρικό έλεγχο θα περάσουν όλοι οι αθλητές της ομάδας από τον κ. Ευάγγελο Μπεκρή και θα γίνει παράδοση μαθημάτων πάνω στην τεχνική από τον κ. Αθανάσιο Σερπάνο.

Επίσης θα υπάρξει αξιολόγηση όλων των ποδοσφαιριστών από τον κ. Τόλη Αποστόλου και τους συνεργάτες του. Στην αξιολόγηση αυτή μπορούν να πάρουν μέρος και ποδοσφαιριστές από όλη την Ρόδο που δεν ανήκουν στην ομάδα της Λάρδου.

Ο Ηρακλής Λάρδου προσκαλεί όσα παιδιά επιθυμούν και είναι γεννημένοι από το 1998 έως και το 2004 να παραβρεθούν στις εγκαταστάσεις του. Η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα εξαρτηθεί από την συμμετοχή που θα υπάρχει, ενώ όποιος ενδιαφέρεται, οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και 11/11/2014 στα τηλέφωνα: Νίκος Νικολής 6936524678 & Μιχάλης Καμμάς 6948275782.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου