Τοπικές Ειδήσεις

ΣΕΕΜΠ: Λύση για την αποζημίωση της χρήσης κοινοχρήστου χώρου από τις επιχειρήσεις

Λύση δόθηκε στο θέμα που είχε προκύψει με την αποζημίωση της χρήσης κοινοχρήστου χώρου από τις επιχειρήσεις. Τα ποσά σε πολλές περιπτώσεις είναι μεγάλα και κρατική μέριμνα υπήρξε μόνο για τις επιχειρήσεις του χώρου της εστίασης.

Μετα από επίμονη παρέμβαση του ΣΕΕΜΠ στην διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου, στον Αντιδήμαρχο, Στέφανο Δράκο κι έπειτα στον αντιδήμαρχο Κώστα Ταρασλιά δόθηκε λύση.

Η πρόταση του ΣΕΕΜΠ ήταν η κατά 50% έκπτωση, λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών. Η πρόταση εισακούστηκε και μετα από παρέμβαση του κ. Ταρασλιά το μέτρο επεκτάθηκε στις επιχειρήσεις όλου του νησιού μέχρι την επιστροφή στην κανονικότητα.

Μεγάλη πραγματικά η επιτυχία του ΣΕΕΜΠ πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους εμπλεκομένους για την αμέριστη κατανόηση, συμπαράσταση και προσπάθεια για την ευόδωση αυτής της προσπάθειας. Ο Δήμος και η Αντιδημαρχία Οικονομικών και η Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης στάθηκαν πραγματικά δίπλα στους επιχειρηματίες του νησιού.

Πλέον οι επιχειρηματίες έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν στο τμήμα προσόδων για την αποπληρωμή του ποσού που τους αντιστοιχεί κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα.

Για όσους έχουν ήδη πληρώσει ολόκληρο το πόσο υπάρχει σχετική μέριμνα επιστροφής του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου