Κάλεσμα στον συνυποψήφιο για την ηγεσία της ΝΔ, Απόστολο Τζιτζικώστα να παρίσταται στις συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος απηύθυνε ο προσωρινός πρόεδρος Ευ. Μεϊμαράκης.

«Ζήτησα από τον κ. Τζιτιζικώστα, εφόσον θέλει να εκφράσει άποψη, γιατί πρέπει να τη γνωρίζουμε, να συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, να εκφράσει τη δικιά του άποψη για το τι θέλει να γίνει στην ψηφοφορία για τις προγραμματικές, αλλά και για την ψηφοφορία στους διάφορους νόμους που έρχονται και είναι πολύ σοβαροί και πρέπει κι εμείς να γνωρίζουμε τις δικές του απόψεις και αυτός τις δικές μας. Θεωρώ ότι όλοι μαζί μπορούμε να συνεννοηθούμε μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα στο οποίο θα συνεργαστούμε για το καλό της ΝΔ», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης προσερχόμενος στη Βουλή.

Αναφερόμενος στην ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ο προσωρινός πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Επειδή ελέχθη ότι εγώ βιάζομαι και θέλω κλειστή διαδικασία. Το αντίθετο. Εθεσα ένα θέμα του να προχωρήσει η διαδικασία η οποία εκ των πραγμάτων δημιουργεί μία μεταβατικότητα και πολλές φορές παρεξηγήσεις οι οποίες κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν. Πιστεύω ότι πρέπει μόλις η εταιρεία η οποία θα αναλάβει τη διαδικασία μας πει ότι είναι έτοιμη να γίνουν και οι διαδικασίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ θέλω επίσπευση. Οχι. Οποτε θέλουν. Επειδή ακούω διαδικαστικά ζητήματα θέλω να σας πω ότι δεν ασχολούμαι, δεν με ενδιαφέρουν. Οπως τα θέλουν, όποτε τα θέλουν».

Παράλληλα ο κ. Μεϊμαράκης έκανε γνωστό ότι οι τρεις συνυποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ αποδέχθηκαν την πρότασή του για να δώσουν το «παρών» στο συνέδριο του ΕΛΚ στα μέσα Οκτωβρίου.«Υπάρχει και το συνέδριο του ΕΛΚ στα μέσα Οκτωβρίου όπου ζήτησα να είναι σύνεδροι και οι συνυποψήφιοι κι εκεί θα μπορούμε να συμμετέχουμε στις πολύ σοβαρές διαδικασίες του ΕΛΚ. Αποδέχθηκαν την πρόταση και οι τέσσερις», τόνισε χαρακτηριστικά.

real.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ