Αθλητικά

Με 15 ομάδες το εργασιακό…

Με 15 ομάδες θα διεξαχθεί το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, που διοργανώνει το Ροδίων Άθλησις. Με ανακοίνωση του, το Ροδίων Άθλησις ενημερώνει ότι έληξε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής. Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα είναι 15 στον αριθμό, ενώ το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 25 Οκτωβρίου. Θα γίνουν 2 όμιλοι με 8 και 7 ομάδες αντίστοιχα. Στον όμιλο που θα περιέχεται η μία λιγότερη ομάδα, αναγκαστικά θα υπάρχει ένα ρεπό σε κάθε αγωνιστική. Αναλυτικά ο τρόπος διεξαγωγής:
1.Θα πραγματοποιηθεί ένας γύρος αγώνων με βαθμολογική συγκομιδή.
2.Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ομάδων, θα έχει πλεονέκτημα η ομάδα που έχει κερδίσει τον μεταξύ τους αγώνα.
3.Σε περίπτωση τριπλής και άνω ισοβαθμίας, η ομάδα που θα έχει πλεονέκτημα είναι εκείνη που έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς στους μεταξύ τους αγώνες. Σε περίπτωση που υπάρξει ξανά ισοβαθμία θα έχει πλεονέκτημα η ομάδα που έχει μεγαλύτερη διαφορά σε επίθεση-άμυνα. Εάν πάλι υπάρξει ισοβαθμία υπερτερεί αυτός που έχει καλύτερη επίθεση ή καλύτερη άμυνα. Στην απόλυτη ισοβαθμία θα οριστεί αγώνας μπαράζ.
4.Στην επόμενη φάση όλες οι ομάδες του ενός ομίλου παίζουν nock-out αγώνα με τις αντίστοιχες του άλλου ομίλου. Δηλαδή 1ος με 8ο ,2ος με 7ο κοκ. Ο 1ος του ομίλου με τις 8 ομάδες θα περάσει απευθείας. Τα ζευγάρια είναι τα εξής: Α1-Β8 (Α), Α2-Β7 (Β), Α3-Β6 (Γ), Α4-Β5 (Δ), Β2-Α7 (Η), Β3-Α6 (Ζ), Β4-Α5 (Ε) και Β1 (Θ)
5.Στην συνέχεια η στοίχιση μέχρι τα τελικά θα έχει ως εξής:
Νικητής Α με Νικητή Ε (1)
Νικητής Β με Νικητή Ζ (2)
Νικητής Γ με Νικητής (3)
Νικητής Δ με Θ(4)
Στα ημιτελικά παίζουν
Νικητής 1 με Νικητή 3
Νικητής 2 με Νικητή 4
5.Οι αγώνες το πρωί της Κυριακής θα ξεκινάνε στις 09.00 και 11.00 ενώ το απόγευμα στις 17.00 και στις 19.00. Για το λόγο ότι οι διαιτητές την ημέρα του αγώνα θα πρέπει να μεταβούν έγκαιρα και σε άλλα γήπεδα (τοπικό πρωτάθλημα), σας ενημερώνουμε ότι οι αγώνες σας θα ξεκινάνε ακριβώς την ώρα που έχουν προγραμματιστεί, χωρίς καμία καθυστέρηση. Δεν θα δίνεται έξτρα χρόνος για ζέσταμα ,το γήπεδο θα είναι διαθέσιμο από νωρίς.
6.Σκοπός μας είναι το Πρωτάθλημα να ξεκινήσει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε μην καθυστερείτε την κατάθεση των δελτίων διότι πρέπει να ελεγχθούν.
7.Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 σε αίθουσα του Ροδίων Άθλησις. Μετά την κλήρωση, μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστούν οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων.
8.Όσοι δεν παρευρεθείτε την ημέρα της κλήρωσης, παρακαλώ στείλτε μου το βασικό χρώμα των στολών σας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των ομάδων κατά την διάρκεια των αγώνων.
9.Σε περίπτωση αποχώρησης κάποιας ομάδας πριν την έναρξη των αγώνων, οι όμιλοι θα διαμορφωθούν έτσι ώστε να είναι ισάριθμοι.
Τέλος οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος είναι οι εξής: Τελωνείο Ρόδου, Δικηγορικός σύλλογος, NIKE RXsports, Μπασκετόφιλοι, BUZZER beaters, Νιοχώρι, ΤΕΕ, Οικονομολόγοι, Modela, Δωριέας, Ice bar, Casino Ρόδου, Madders, Airball και Μπλε Μονομάχοι
Το Ροδίων Άθλησις υπενθυμίζει ότι όσες ομάδες δεν έχουν παραλάβει τα ειδικά διαμορφωμένα δελτία αθλητών, όπως προσέλθουν από την γραμματεία του αθλητικού κέντρου! Είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν τα δελτία αυτά έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου. Δεν θα δεχθούμε κανένα δελτίο προηγούμενου εργασιακού τουρνουά, παρά μόνο την βεβαίωση του γιατρού που μπορεί να βρίσκεται στο πίσω μέρος του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου