Το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λέσχη του Διαγόρα, έγινε η πρώτη ενημέρωση των δημοσιογράφων, από τον προπονητή του «γηραιού» Σάκη Θεοδοσιάδη για την έως τώρα προετοιμασία του συλλόγου, ενώ μίλησε και ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Αυγενικού.
Αρχικά ο Σάκης Θεοδοσιάδης καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Τύπου και δήλωσε:
«Θα συζητήσουμε για την έως τώρα καθημερινότητα της ομάδας. Θέλουν οι ποδοσφαιριστές να έχουν λόγο, να προβάλλονται και να λένε την άποψή τους, γι αυτό και δίπλα μου είναι ο Μιχάλης Αυγενικού.
Η προετοιμασία μας συμπληρώνει την Κυριακή 10 ημέρες από την έναρξή της και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την λειτουργία της ομάδας. Τα πάντα, σε όλα τα επίπεδα, λειτουργούν επαγγελματικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Όσον αφορά στην προετοιμασία, είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά στο πρώτο στάδιο των προπονήσεών μας. Έχουμε επικεντρωθεί στην προσαρμογή των ποδοσφαιριστών, μετά από το μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής που είχαν, δουλεύοντας πάνω στην φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση. Φυσικά στις τελευταίες ημέρες δουλεύουμε και σε θέματα τακτικής.
Με ικανοποιεί το γεγονός ότι όλα τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση και βελτίωση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να βελτιωθούμε κι άλλο, έτσι ώστε όταν ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με τις κατηγορίες να είμαστε πανέτοιμοι».
Στην συνέχεια μίλησε ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Αυγενικού, δηλώνοντας:
«Όπως είπε και ο κόουτς, κλείνουμε 10 ημέρες προετοιμασίας με αρκετή δουλειά. Μετά την αποχή έπρεπε να προσαρμοστούμε στις προπονήσεις για να αποφευχθούν οι τραυματισμοί.
Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις είναι υψηλού επιπέδου και η οργάνωση και το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια είναι άψογα.
Το κλίμα στα αποδυτήρια μία ομάδας είναι πολύ σημαντικό. Οι ομάδες κτίζονται και από τα αποδυτήρια.
Από εκεί και πέρα, κοιτάμε ως ποδοσφαιριστές να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι πανέτοιμη όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε γρήγορα να βγει η απόφαση για να ξέρουμε πού θα παίζουμε».
Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους προς τον Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος απάντησε:
«Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας για να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Στόχος και σκοπός μας είναι η καθημερινή δουλειά.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το έως τώρα ρόστερ μας. Έχουν έρθει παιδιά που θα υπηρετήσουν το ποδοσφαιρικό μας πλάνο. Σήμερα (σ.σ. Σάββατο) ήρθε στην ομάδα και ο Δημήτρης Σανδραβέλης. Θα σας δώσω και μία είδηση, είμαστε κοντά στην απόκτηση και ενός ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στην Super League 2 και πιστεύω ότι την Δευτέρα θα είναι κοντά μας.
Θα γίνουν ακόμα έξι με επτά μετεγγραφές, ψάχνουμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα υπηρετήσουν το αγωνιστικό μας πλάνο. Ίσως να αφήσουμε μία δύο μετεγγραφικές κινήσεις για το τέλος, όταν θα γνωρίζουμε οριστικά σε ποιο πρωτάθλημα θα παίξουμε.
Την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό και την Δευτέρα και την Τρίτη θα κάνουμε τα εργομετρικά τεστ με τον κ. Κώτση. Την επόμενη Κυριακή θα δώσουμε το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Αστέρα Παστίδας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ