Θετικό πρόσημο έβαλε στην παρουσία των ποδοσφαιριστών του στο χθεσινό πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας τους κόντρα στην Αθλέτικο, ο προπονητής του Διγενή, Τάκης Μπεκιάρης.
Για την ιστορία, το τελικό 4-0 στο γήπεδο Κοσκινού διαμορφώθηκε χάρη στα τέρματα του Χατζηνικόλα στο 16’, του Αναστασάκη στο 19’, του Μοσκιού στο 22’ και του Λόη στο 53’, ενώ ο Διγενής κατέγραψε δύο δοκάρια, με τους Πελαρδή και Λόη.
Είναι προφανές πως ουσιαστικά συμπεράσματα είναι εξαιρετικά νωρίς για να εξαχθούν, πόσω δεν μάλλον από τη στιγμή που οι Κοσκινιάτες αντιμετώπισαν μία ομάδα που μόλις ξεκίνησε την προετοιμασία της και είχε σημαντικές απουσίες, παρόλα αυτά όμως δεν παύει στα μάτια του Τάκη Μπεκιάρη να επιβεβαιώθηκε η καλή δουλειά των ποδοσφαιριστών του στις προπονήσεις.
Σημειώνεται, πως στο χθεσινό φιλικό αγωνίστηκε ο νεαρός Αντώνης Καντής, ο οποίος θα αποτελέσει την επόμενη μετεγγραφική κίνηση του συλλόγου.
Ο 17χρονος ακραίος μέσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του Διαγόρα και ο Τάκης Μπεκιάρης, ο οποίος τον γνωρίζει καλά και πιστεύει στις δυνατότητές του, έχει στα υπόψη του κι άλλους ταλαντούχους και εξελίξιμους νεαρούς, με την απόκτηση των οποίων θα κλείσει το ρόστερ.
Οι συνθέσεις του φιλικού της Παρασκευής:
Διγενής
Μανωλάγκας, Παπασταμάτης, Δραμουντανής, Μαριάς, Κώτης, Γιουλβανίδης, Μοσκιού, Πελαρδής, Αναστασάκης, Τσοπανάκης, Λόης
Έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Κοροδήμος, Μαλλιάκας, Χατζηνικόλας, Καντής και Στάμος
Αθλέτικο
Δελής, Σταμούλης, Κρητικός, Σταυρής, Καρακοντόπουλος, Κανέλλης, Σέντης, Κανελλόπουλος, Μπάλλας, Χαμάλης, Τζελάι
Έπιαξνα και οι: Τερλέκας, Σκεντεράι, Ερνίκιολης, Καπανταϊδάκης και Τζαφεράι

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ