ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας Βατίου: Τριπλή ενίσχυση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΛΕΑΝΘΗΣ- ΠΕΛΕΚΗΣ

Παρ’ ότι το πρω­τά­θλημα της Α’ Κατη­γο­ρίας ξεκινά σε λιγό­τερο από 10 ημέρες, καθώς η πρε­μιέρα έχει οριστεί για το σαβ­βα­το­κύ­ριακο 14 και 15 Σεπτεμ­βρίου, η ομάδα του Διαγόρα Βατίου συνε­χί­ζει να ενι­σχύ­ε­ται ενόψει της αγω­νι­στι­κής περιό­δου 2019-2020.

Το συγκρό­τημα του Γιάννη Καμπούρη ολο­κλή­ρωσε ακόμα τρεις μετεγ­γρα­φές, προ­κει­μέ­νου ο έμπει­ρος τεχνι­κός να έχει επι­πλέον λύσεις στην διάθεσή του.

Οι Βατενοί απέ­κτη­σαν τον πολύ­πειρο αμυ­ντικό Κώστα Πελέκη που έμεινε ελεύ­θε­ρος από τον Κλεάνθη στον οποίο αγω­νι­ζό­ταν στα τελευ­ταία χρόνια, τον νεαρό αμυ­ντικό Κώστα Τέγο που αγω­νι­ζό­ταν στον Διγενή και τον νεαρό μέσο Σταμάτη Ντάλα που αγω­νι­ζό­ταν στον Α.Σ. Χάλκης.

Οι ποδο­σφαι­ρι­στές συνα­ντή­θη­καν με την διοί­κηση, υπέ­γρα­ψαν την έναρξη της συνερ­γα­σίας τους και ο σύλ­λο­γος επι­ση­μο­ποί­ησε την από­κτησή τους, με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

«Στον Διαγόρα Βατίου θα αγω­νί­ζε­ται και επίσημα φέτος ο Κώστας Πελέκης καθώς και οι Κώστας Τέγος αμυ­ντι­κός που πέρυσι ανήκε στο δυνα­μικό του Διγενή και ο Στα­μά­της Ντάλας που πέρυσι έπαιζε για λογα­ρια­σμό της Χάλκης.

Τους καλω­σο­ρί­ζουμε στην ομάδα μας και τους ευχό­μα­στε υγεία και επι­τυ­χίες».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.