Παρ’ ότι το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ξεκινά σε λιγότερο από 10 ημέρες, καθώς η πρεμιέρα έχει οριστεί για το σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Διαγόρα Βατίου συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Το συγκρότημα του Γιάννη Καμπούρη ολοκλήρωσε ακόμα τρεις μετεγγραφές, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του.
Οι Βατενοί απέκτησαν τον πολύπειρο αμυντικό Κώστα Πελέκη που έμεινε ελεύθερος από τον Κλεάνθη στον οποίο αγωνιζόταν στα τελευταία χρόνια, τον νεαρό αμυντικό Κώστα Τέγο που αγωνιζόταν στον Διγενή και τον νεαρό μέσο Σταμάτη Ντάλα που αγωνιζόταν στον Α.Σ. Χάλκης.
Οι ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με την διοίκηση, υπέγραψαν την έναρξη της συνεργασίας τους και ο σύλλογος επισημοποίησε την απόκτησή τους, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Στον Διαγόρα Βατίου θα αγωνίζεται και επίσημα φέτος ο Κώστας Πελέκης καθώς και οι Κώστας Τέγος αμυντικός που πέρυσι ανήκε στο δυναμικό του Διγενή και ο Σταμάτης Ντάλας που πέρυσι έπαιζε για λογαριασμό της Χάλκης.
Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ