Αθλητικά

Ποδόσφαιρο: Συνάντηση Διακοφώτη – Χατζημάρκου για τις αθλητικές εγκαταστάσεις

Συνεργασία με τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη είχε σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος στο γραφείο του στην Περιφέρεια.
Ο κ. Χατζημάρκος συνεχάρη κατ’ αρχήν τον κ. Διακοφώτη για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θέση από την οποία η περιοχή μας προσδοκά να υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα από πλευράς της ΕΠΟ για τα νησιά της Δωδεκανήσου και για την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται, για την ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλήματος.
Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν η συντήρηση και βελτίωση των αθλητικών υποδομών, στόχος για τον οποίο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δαπανά σταθερά χρήματα και προχωρά στα αναγκαία έργα στα γήπεδα των νησιών της, μέσα από Προγραμματικές Συμβάσεις με τους Δήμους, αφού αυτό αποτελεί αρμοδιότητά τους.
Συμφωνήθηκε, στο επόμενο διάστημα να δοθεί έμφαση στον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων που στερούνται, προκειμένου να μπορέσουν τα γήπεδα αυτά να είναι λειτουργικά σε μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, προς όφελος των αγωνιστικών και προπονητικών αναγκών των ομάδων.
Εξάλλου, με μέριμνα του προέδρου της ΕΠΣΔ κ. Διακοφώτη, συμπληρώθηκαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά της FIFA στα γήπεδα για τα οποία η Περιφέρεια έχει δεσμεύσει πόρους για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα. Ανοίγει έτσι ο δρόμος για την δημοπράτηση των αντίστοιχων έργων και την αξιοποίηση των πόρων που έχει διαθέσει η Περιφέρεια για τον σκοπό αυτό.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Διακοφώτης δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη, κ. Γιώργο Χατζημάρκο, γιατί από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της ΕΠΣΔ και στήριξε έμπρακτα την όλη προσπάθεια αναβάθμισης και ανάπτυξης του ποδοσφαίρου. Σαν Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας, να στηρίζουν την προσπάθειά μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου