Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Λευτέρης Αυγενάκηςανέφερε ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα η βελτιωτική εικόνα της χώρας που παρουσιάζει η κυβέρνηση.

“Σε αυτήν την ωραία Ελλάδα που θέλει να παρουσιάσει ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του, εμείς απαντούμε με το εξής στοιχείο το οποίο είναι απολύτως πραγματικό, μέχρι τέλος του χρόνου κατά μέσο όρο το κάθε ελληνικό νοικοκυριό θα καταβάλει περίπου 6.000 ευρώ για να καλύψει τις εισφορές και τους φόρους που έφερε αυτή η κυβέρνηση… 2,5 με 3 συντάξεις λιγότερες θα λαμβάνει ο κάθε συνταξιούχος από αυτές που λάμβανε λίγο πριν”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και πρόσθεσε:

“Άρα, αντιλαμβανόμαστε δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτό που παρουσιάζει η κυβέρνηση… Δεν είναι έτσι τα πράγματα”.

Ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι “έχουμε καθημερινά περίπου 1.400 πλειστηριασμούς. Έχουμε μία στάση πληρωμών του κράτους σε υποχρεώσεις προς τρίτους και την ίδια στιγμή έχουμε μια ‘αφαίμαξη’ του ελληνικού νοικοκυριού και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων”.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ