Αθλητικά

Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο ιστορικός Άρης

Μόνο ευχάριστα δεν είναι τα νέα για τους φίλους του Άρη, καθώς η αγαπημένη ομάδα τους ναι μεν δήλωσε κανονικά τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις στους κόλπους της, κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι πως θα είναι σε θέση να την υποστηρίξει στην πράξη.
Η νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία συγκλήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, αποδείχθηκε μία από τα ίδια με τις προηγούμενες απόπειρες, καθώς η προσέλευση των μελών ήταν μηδαμινή και εκ των πραγμάτων, δεν ικανοποίησε το βασικό ζητούμενο, που ήταν η αντικατάσταση των παραγόντων που παραιτήθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο.
Όπως έλεγε ο πρόεδρος Τσαμπίκος Δέμελος, έμεινε μόνος του, οι επανειλημμένες εκκλήσεις του προς την τοπική κοινωνία έπεσαν στο κενό και δεν του μένει άλλη επιλογή από το να υποβάλλει και εκείνος την παραίτησή του, παρότι είχε συμφωνήσει με τον προπονητή Χρήστο Τζίμα και είχε προετοιμάσει έναν πλήρη κορμό ποδοσφαιριστών.
Υπό τις παρούσες συνθήκες, οι συμφωνίες με τους παίκτες μοιάζει αδύνατον να οριστικοποιηθούν και στη συνέχεια να υποστηριχθούν, το κλίμα αβεβαιότητας λειτουργεί ούτως ή άλλως αποτρεπτικά και σε περίπτωση που δεν βρεθούν άνθρωποι να αναλάβουν άμεσα τα ηνία του Άρη, προκειμένου να σώσουν ό, τι είναι εφικτό να σωθεί, θα γραφτεί αναπόφευκτα μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου