Άλλη μία ευρωπαϊκή βραδιά θα ζήσει σήμερα ο Τάσος Σιδηρόπουλος.
Ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής θα διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Europa League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την αυστριακή Λασκ.
Βοηθοί του Δωδεκανήσιου ρέφερι θα είναι οι Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) και Δημητριάδης (Καστοριάς), τέταρτος διαιτητής ο Παπαπέτρου (Αθηνών), ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Ιταλοί Βαλέρι και Μαριάνι.
Στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο είχε διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου στην Αυστρία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε επικρατήσει με το άνετο 5-0. Το αποψινό θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.