ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετεγγραφές και ανανεώσεις!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
Ροδίων Αθλησις
Μέγεθος γραμμάτων

Και με­τεγ­γρα­φές και… ανα­νε­ώ­σεις! Πρώτο φα­βο­ρί για την κα­τά­κτη­ση του τί­τλου δεί­χνει ότι θα είναι το Ρο­δί­ων Άθλη­σις και του χρό­νου. Οι πρω­τα­θλή­τριες Δω­δε­κα­νή­σου στις γυ­ναί­κες απέ­κτη­σαν την Ελι­σά­βετ και Νι­κο­λέ­τα Αμο­ρα­νί­τη, καθώς και την Ελένη Μη­τρο­πού­λου από την Τελ­χι­νί­δα. Ανα­λυ­τι­κά, η ανα­κοί­νω­ση της ομά­δας για την τρι­πλή ενί­σχυ­ση, καθώς και για την πα­ρα­μο­νή του βα­σι­κού κορ­μού. «Με τρεις νέες προ­σθή­κες έστω και την τε­λευ­ταία στιγ­μή ολο­κλη­ρώ­νε­ται το ρό­στερ του γυ­ναι­κεί­ου τμή­μα­τος βόλεϊ του Ρο­δί­ων Άθλη­σις. Πρό­κει­ται για τις αδελ­φές Αμο­ρα­νί­τη, Ελι­σά­βετ και Νι­κο­λέ­τα, καθώς και την Ελένη Μη­τρο­πού­λου, οι οποί­ες αγω­νί­ζο­νταν την πε­ρα­σμέ­νη χρό­νια στην ομάδα του Ρ.Σ.Φ.Π. Τελ­χι­νίς. Η επι­θυ­μία των κο­ρι­τσιών να αγω­νι­στούν τη νέα χρό­νια με τα χρώ­μα­τα της ομά­δας μας, μας χα­ρο­ποιεί ιδιαί­τε­ρα καθώς με την εμπει­ρία και το τα­λέ­ντο τους θα απο­τε­λέ­σουν έναν ευ­χά­ρι­στο «πο­νο­κέ­φα­λο» στον προ­πο­νη­τή Νίκο Μακρή. Ευ­χό­μα­στε σε όλες να έχουν μία καλή αγω­νι­στι­κή χρό­νια με υγεία».

ΑΝΑ­ΝΕ­Ω­ΣΑΝ ΤΑ ΚΟ­ΡΙ­ΤΣΙΑ

Έχο­ντας ολο­κλη­ρώ­σει σε με­γά­λο βαθμό τη στε­λέ­χω­ση του ρό­στερ της αν­δρι­κής ομά­δας του Ρο­δί­ων Άθλη­σις, σειρά παίρ­νει ο προ­γραμ­μα­τι­σμός για το γυ­ναι­κείο τμήμα. Η περ­σι­νή εξαι­ρε­τι­κή χρο­νιά, κρί­θη­κε από τη διοί­κη­ση άκρως επι­τυ­χη­μέ­νη, αφού τα κο­ρί­τσια του Νίκου Μακρή κα­τέ­κτη­σαν για πρώτη φορά στην ιστο­ρία του σω­μα­τεί­ου το πρω­τά­θλη­μα και το κύ­πελ­λο Δω­δε­κα­νή­σου, έχο­ντας μά­λι­στα μια αξιο­πρε­πέ­στα­τη πα­ρου­σία στους αγώ­νες μπα­ράζ για την άνοδο στην Α2 εθνι­κή κα­τη­γο­ρία, τερ­μα­τί­ζο­ντας στη 2η θέση του τουρ­νουά. Επει­δή, όπως συ­νη­θί­ζε­ται, μια επι­τυ­χη­μέ­νη συ­ντα­γή δεν υπάρ­χει λόγος να αλ­λά­ξει, ο προ­πο­νη­τής Νίκος Μα­κρής θα έχει στην διά­θε­σή του όλες τις περ­σι­νές αθλή­τριες, η οποί­ες συμ­φώ­νη­σαν να ανα­νε­ώ­σουν για ακόμη μία αγω­νι­στι­κή χρο­νιά την συ­νερ­γα­σία τους με το Ρο­δί­ων Άθλη­σις. Τέλος, η διοί­κη­ση του Ρο­δί­ων Άθλη­σις, θα ήθελε να ευ­χη­θεί στην αθλή­τρια Σοφία Οι­κο­νό­μου, η οποία πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέ­στα­το κο­ρι­τσά­κι, ότι κα­λύ­τε­ρο για το νέο μέλος της οι­κο­γέ­νειάς της!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.