Πολιτιστικά

Φιλανθρωπική εκδήλωση

Η Ρόδος συνεχίζει να δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό της παρά τις δυσχέρειες που όλοι αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Έτσι, την Κυριακή 13 Ιουλίου και ώρα 19:00 θα δώσει δυναμικά και πάλι το «παρών» στο πλευρό των συλλόγων «ΕπιλΈΓΩ ζωή» και Πελοποννησίων Ρόδου «ΜΟΡΙΑΣ» στο café- bar- restaurant «ΚΟΝΤΙΚΙ» στο Μανδράκι της Ρόδου. Η βραδιά είναι αφιερωμένη στο φίλο μας Δημήτρη, ο οποίος πάσχει από ημιπληγία, παράλυση, δηλαδή της μιας πλευράς του σώματος εξαιτίας μιας εγκεφαλικής θρόμβωσης. Τα έσοδα λοιπόν, από αυτή τη βραδιά θα διατεθούν για να στηρίξουμε τη σημαντική χειρουργική επέμβαση του φίλου μας, Δημήτρη.

Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν θα υπάρχει κάποια είσοδος. Οι παρευρισκόμενοι θα πληρώνουν μόνο το ποτό τους κι από αυτό το ποσό, θα δίνεται € 1 υπέρ του σκοπού της εκδήλωσης και βέβαια ο κάθε ένας θα μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή επιπλέον και κατά βούληση. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστεί η ταινία μικρού μήκους «ΨΗΦΙΖΩ ΖΩΗ». Το «παρών» θα δώσουν επιφανείς άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας.

Το βράδυ εκείνης της Κυριακής θα εκπέμπει η ζωντάνια, η δύναμη και η θέληση για τη ζωή. Η Ρόδος θα βρεθεί στο «ΚΟΝΤΙΚΙ» για να διασκεδάσει, να ακούσει ωραία μουσική, να περάσει ένα ευχάριστο κυριακάτικο βράδυ με θέα τη θάλασσα του Αιγαίου και τη Μεσαιωνική Πόλη. Ζεστή συντροφιά θα μας κρατήσουν η Βάλλια Ζόππα στο πιάνο και το τραγούδι κι ο Λευτέρης Χατζηαντώνης στο σαξόφωνο.

Μέσα από αυτή μας τη διασκέδαση, όμως, δεν ξεχνάμε, πως θα βοηθήσουμε έναν συντοπίτη μας, έναν συνάνθρωπό μας. Πέρα από την οικονομική ενίσχυση, θέλουμε να θυμίσουμε ξανά πόσο σημαντικό δώρο είναι η ζωή και πόσο απαραίτητο είναι να μαχόμαστε γι΄ αυτή κι από κάθε δυσκολία κι εμπόδιο να παίρνουμε περισσότερη δύναμη, παραπάνω κουράγιο, επιπλέον θάρρος.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι σε μια ακόμα βραδιά υπέρ της ζωής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου