Αθλητικά

Τυχεροί Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και Ιπποκράτης

Δωδεκανήσου, με την παρουσία εκπροσώπων των σωματείων, αναδείχθηκαν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τα Δωδεκάνησα στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου θα εκπροσωπήσουν, στις νεανίδες ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (από 22 έως 26 Ιουλίου) και στις κορασίδες ο Ιπποκράτης Κω (από 15 έως 19 Ιουλίου). Οι δύο ομάδες προέκυψαν από την κλήρωση και θα κληθούν να προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πρωτεύουσα.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ
Στη χθεσινή κλήρωση της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, έδωσαν το «παρών» οι εκπρόσωποι του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος Άκης Χούλης (γενικός γραμματέας) και Χρήστος Καλενδέρης (έφορος). Με αφορμή τα δημόσια σχόλια, κατά της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου του απερχόμενου παράγοντα του σωματείου Μιχάλη Παπαγούρα σε αθλητική ιστοσελίδα οι δύο παράγοντες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος διαχώρισαν τη θέση τους, αναφερόμενοι πως τα σχόλια του ίδιου αποτελούσαν προσωπική τοποθέτηση και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του συλλόγου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου