Αθλητικά

Η επιστροφή των κοριτσιών του Ιπποκράτη

Ο ΑΣ Ιπποκράτης ο Κώος καλλιεργεί με εξαιρετική επιτυχία το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο την Κω σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις. Οι νεαρές αθλήτριες του, μετά το lockdown εξαιτίας του COVID-19 ,απείχαν από τις προπονήσεις τους για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η επανέναρξη των προπονήσεων αρχικά σε ανοικτό χώρο όπως το στάδιο Ανταγόρας, έφερε ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο τους και υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας τους Σμαραγδής Χατζηνικολάου, μπαίνουν δυναμικά στο αγαπημένο τους άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Οι γεμάτες ταλέντο αθλήτριες του Κωακού συλλόγου κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον τους, περιμένοντας με μεγάλη ανυπομονησία την επόμενη αθλητική διοργάνωση στην οποία θα λάβουν μέρος.

Γνωρίζουν όμως πάρα το νεαρό της ηλικίας τους ότι στον αθλητισμό τίποτε δεν γίνεται τυχαία, αλλά χρειάζεται σκληρή και προγραμματισμένη δουλειά για να έρθουν οι επιτυχίες για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα τους.

Με την είσοδο στη Γ’ φάση της επιστροφής στην αθλητική δραστηριότητα, που περιλαμβάνει την πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις για όλους τους αθλητές και αθλούμενους κάθε ηλικίας, ολοκληρώνεται η επαναφορά της ελληνικής Γυμναστικής στις προπονήσεις, εντός των χρονικών ορίων που είχε αιτηθεί και είχε προαναγγείλει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, αφού η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και οι αρμόδιοι φορείς έδωσαν την έγκρισή τους.

Η Ε.Γ.Ο. εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή, που επιτρέπει σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες των σωματείων να επανέλθουν στις προπονήσεις, ακολουθώντας πάντοτε τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. για την προστασία από τη νόσο Covid-19 και κάλεσε τα σωματεία-μέλη της να ενεργήσουν πλέον κατά βούληση, σε ό,τι αφορά την επανέναρξη της προπονητικής δραστηριότητάς τους, επικοινωνώντας απευθείας με τις κατά τόπους Δημοτικές Αρχές εφόσον χρησιμοποιούν δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. (aegeanews.gr)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου