Την πρόθεση της να παραιτηθεί από το δικόγραφο της αγωγής που έχει ασκήσει ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου εις βάρος του πρώτου σε σταυρούς προτίμησης περιφερειακού συμβούλου της πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, κ. Χρήστου Ευστρατίου, γνωστοποίησε χθες δια εκπροσώπου της, η εταιρεία «Στήριξις Τεχνική ΑΕ».
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «δημοκρατικής» δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις εκατέρωθεν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί με πρωτοβουλία της εταιρείας και ανελήφθη δέσμευση για την ματαίωση της επικείμενης δίκης και για παραίτηση από το δικόγραφο.
Θυμίζουμε ότι η εταιρεία είχε υποβάλει αγωγή από αδικοπραξία εις βάρος του περιφερειακού συμβούλου και ζήτά αποζημίωση για βλάβες που όπως υποστηρίζει υπέστη από συνέντευξη, αναρτήσεις και σχόλιά του σε αναρτήσεις τρίτων στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, τόσο για τον διαγωνισμό των LED όσο και για τον διαγωνισμό του φράγματος του Γαδουρά.
Διεκδικεί συγκεκριμένα αποζημίωση από ηθική βλάβη, που διατείνεται ότι υπέστη, ύψους 60.000 ευρώ και να υποχρεωθεί ο κ. Ευστρατίου να συγκαλέσει συνέντευξη τύπου στην οποία θα αναγνώσει περίληψη της εκδοθησομένης αποφάσεως εντός δέκα ημερών από της επιδόσεώς της και παράλληλα να αναρτήσει την ίδια περίληψη στην με στοιχεία ηλεκτρονικής σύνδεσης https://www.facebook.com/christos.efstratiou. ιστοσελίδα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ