Ειδήσεις

Μαζί με το Χατζή: Οι πολίτες δίνουν τη δική τους απάντηση, στηρίζουν το ΡΟΔΗ

Οι πολίτες της Ρόδου δίνουν τη δική τους απάντηση.
Στηρίζουν το Χατζή Χατζηευθυμίου, δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στη μοναδική αξιόπιστη προγραμματική πρόταση για το αύριο.
Για τη Ρόδο της δημοκρατίας, της αποκέντρωσης, της δημιουργίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Για να ξαναζωντανέψουν τα χωριά μας.
Ο Χατζής Χατζηευθυμίου, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης του, πήγε παντού. Επισκέφθηκε την Ιαλυσό, το Νιοχώρι, την οδό Καναδά, την Κρεμαστή, το Παραδείσι, τα Μαριτσά, τα Μάσσαρι, τη Μαλώνα, τον Αρχάγγελο, τα Αφάντου, τον Θεολόγο, τη Σορωνή, τις Φάνες, τα Καλαβάρδα, τη Σάλακο, τον Αγ. Ισίδωρο, τα Σιάννα, τη Μονόλιθο και την Έμπωνα.
Συζήτησε με τους πολίτες την πρόταση του για το νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας του Δήμου Ρόδου, που προβλέπει εκχώρηση αρμοδιοτήτων και πόρων στα συμβούλια των δημοτικών ενοτήτων, των κοινοτήτων και στα τοπικά συμβούλια.
” Την αλλαγή και την ανατροπή θα την κάνουμε εμείς.
Αρμοδιότητες και πόρους για να έχουν αυτονομία οι δημοτικές ενότητες, για να πάρουν ξανά ζωή τα χωριά μας , θα δώσουμε εμείς. Όχι αυτοί που μπορούσαν και δεν το έκαναν. Όχι αυτό το πολιτικό προσωπικό και η παράταξη που δοκιμάσθηκε και απέτυχε.”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου